Hae
Johanna Tolppola

Lomapäivät Joensuussa

Lomaviikon 2/4 osassa matkattiin herra A:n kanssa mökiltä suoraan Joensuuhun. Päästiin Joensuussa meidän ”kakkoskotiin” eli hyvän ystävän vanhempien luokse majoittumaan. Ystävän vanhemmat olivat mökillä, joten oltiin kahdestaan talonvahtina omakotitalossa. Kyllä kelpasi! 🙂

IMG_6822

Parin päivän lepo teki polvelle hyvää, joten pääsin tekemään normaalisti mm. rappustreenit Linnunlahden laulurinteellä. Rappuset oli aika loivat, mutta se ei kyllä haitannut yhtään, koska se oli varmasti polvelle myös parempi. Kyllä silti hyvän treenin sai aikaiseksi.

IMG_2002

Joensuussa asuu mun sukulaisia joten siellä on aina edessä sukulaiskierros. Käytiin mun uutena vuotena pois nukkuneen ukin vaimon luona kylässä heti tiistaina. Siellä juteltiin, naurettiin ja itkettiin. Aika tunteiden vuoristoratainen käynti. Tuli silti hyvä mieli käynnistä ja Herra A sanoikin käynnin jälkeen, että pystyi kuvittelemaan mun ukin hänen vanhassa kiikkutuolissaan näyttämässä meille peukkua, kun ollaan siellä. 🙂 <3

IMG_1984

IMG_6762

Tiistaina mentiin treenaamaan myös Joensuun Energylle. Se on kyllä hyvä sali. Huhhuh! Itse treenaan vakiona Fitness24sevenillä joten Energyn sali oli kyllä ihan luksusta vaikka tykkäänkin kotisalistanikin.

IMG_6761

IMG_6844

Keskiviikkona mentiin käymään mun toisen mummin ja ukin luona. Sielläkin kahviteltiin ja jutskailtiin. Ihana oli nähdä heitäkin taas pitkästä aikaa. Olisi kyllä ihana nähdä heitä useammin, mutta välimatka on vaan liian pitkä.

IMG_6770

Keskiviikkona mentiin myös Energylle treenaamaan. On kyllä hauska kun siellä näki muutaman IG-tutun ja yhden kanssa ihan kuulumisia vaihdettiin. On kyllä Some saanut uuden merkityksen tänä päivänä kun voi vaan läppää heittää henkilöiden kanssa, joita ei ole ennen edes livenä nähnyt. Ihan mahtavaa! Tuli ihan sika hyvä mieli. 🙂

IMG_6827

IMG_6802

Tiistai- ja keskiviikkoiltana käytiin syömässä ja viettämässä aikaa myös Joensuulaisen neiti A:n kanssa. Kiva oli nähdä pitkästä aikaa ja hauskaahan meillä oli.

IMG_6854

IMG_2023

Torstaina mentiin heti aamusta vielä mun edesmenneen mummin siskon luokse kyläilemään. Siellä pääsin tutkimaan sukupuuta. Se on kyllä mielenkiintoinen!

Sukuloinnin jälkeen mentiin vielä vetämään treenit Energylle, jonka jälkeen matka jatkui Suomipopin Festareille Jyväskylään. Siitä enemmän omassa postauksessa.

IMG_6866

 

2 kommenttia

  1. Eve kirjoitti:

    Mukava kuulla et tykkäät treenata Energyllä. 🙂 Satuinkin olemaan töissä torstaina kun kävitte treenailemassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *