Hae
Johanna Tolppola

Lomaviikon Osa 1/4

Ensimmäinen lomaviikko on nyt startattu. Mulla on tämä viikko töistä lomaa ja sitten myöhemmin loput kolme viikkoa.

Tän viikon loma on jaettu ns. neljään osaan. Enssimmäinen osa on nyt takana ja se alkoi heti lauantaina, kun matkustettiin herra A:n kanssa mun tädin mökille. Siellä oli myös mun rakas kummityttö! Siellä mökkeiltiin muutama päivä.

Mun mökkiohjelmaan ei kuulunut mitään muuta kuin lepoa, joka tuli tarpeeseen, koska olin vetänyt viikolla viiteen päivään 7 treeniä. Polvikin alkoi loppuviikosta reistailemaan ja laitoinkin siihen heti kinesioteippaukset, jotka ydistettynä lepoon todella auttoivat.

Herra A:han ei yksinkertaisesti osaa vaan olla, joten hän kyllä puuhasteli vaikka mitä.. Pesi mm. mattoja, lämmitti saunaa jne.

Kyllä mä kävin hieman metikössä ”vaeltamassa” kun A pakotti ja lennätin mä leijaa, saunoin ja söin hyvin. 🙂 Eli en mä nyt ihan koko ajan vaan levännyt, mutta melkein. 😀

Lomaviikolla aion ruokailujen suhteen ottaa rennommin, mutta kyllä mulla ruokavaaka kulkee silti mukana. BTW oli muuten aikamoinen homma pakkailla viikon wheyt, glutamiinit, aminot jne mukaan. 😀 Huh.  Perusideana tällä viikolla on se, että 90% pysyn annettussa ruokavaliossa, mutta se 10% otan iisimmin. Treenit teen tällä viikolla aivan normaalisti. Onneksi noita saleja löytyy melkein joka nurkasta ja rappustreenitkin pääsen tekemään ihan normisti.

Vaikka virallisella välidietillä en ole, niin silti oma tavoite on saada muutamia kiloja pois, joten se ajatus kulkee kyllä takaraivossa koko ajan. Näin ollen sen suurempia lipsumisia ei ole siis tiedossa. Haluan kumminkin nauttia lomasta ja meillähän tämä kesä kestää vain niin pienen hetken, niin en jaksa stressata syönkö nyt 100 g pihvin vai 110 g pihvin tai siitä, että jos lomalla nautin yhden jäätelön auringossa. Ei se maailma siihen kaadu. Varsinkaan nyt kun en ole millään kisadietillä. Se olisikin sitten ihan toinen asia. 🙂

FullSizeRender

Ennen mökkireissua piti perjantaina tehdä viikon vikat bodaukset. Pahoittelen kuvanlaatua. Nämä on otettu kuvakaappauksella videosta. Videot köytyvät muuten mun IG:stä. Tulkaahan sinne myös seurailemaan = @JohannaVaris siellä on videoo ja kuvaa joka pv realiajassa. 🙂

IMG_6653

IMG_6714

Olin olevinaan ketterä. 

IMG_6732

Mieli lepää näissä maisemissa. 

 

IMG_6734

Fitfarmin pancake mix toimii mökilläkin. Nam!

 

IMG_6731

Kaikki mun ystävät tietää, että eläimet yleensä vihaa mua, mutta tämä kissa se vaan musta tykkää. Koko ajan tuli syliin ja halus nukkuu mun sylissä. 🙂

IMG_6737

FullSizeRender

 

Mökkihauberi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *