Hae
Johanna Tolppola

Kaunistautumisjuttuja

Tää viikko on alkanut ihanasti kaunistautumisen merkeissä maanantaita lukuun ottamatta. Maanantaina olin normisti töissä ja sen jälkeen menin vetämään kunnon jalkatreenin. Sain kyllä hyvin taas pakarat kipeiksi. Oon edelleen sitä mieltä, että kun oppii hermotuksen salat, niin pakara kiittää ja kasvaa! 🙂

Tiistaina mulla oli aika varattuna Kannelmäen Kaarnssa sijaitsevaan Detailed Beauty Nailsiin. Laitoin etukäteen mun kynsiteknikolle viestin, jossa oli kuva mun uusista kengistä ja laitoin vaan viestiin, etä tälläset haluun. 😀 Ne kengät on aivan ihanat ja halusin, että mun kynsistä tulee samanlaiset.

Mulla oli aika klo 17 ja ilta alkoi jalkahoidolla ja varpaiden kynsien geelilakkauksella. Nyt sitten varpaatkin on kesäkunnossa! Jalkojen jälkeenn aloitettiin kynsihuolto ja huollon jälkeen kynsien koristelu. Kun kynnet oli valmiit olin aivan haltioissani, koska nämä on ihan samanlaiset kuin ne kengätkin. Huh, uskomatonta!

Suosittelen kyllä lämpimästi paikkaa ja sinne tosiaan voi vaan lähettää kuvan jostain kuosista tai vastaavasta jos haluaa samaa maailmaa. He siellä oikein mielellään kokeilevat uusia juttuja ja sanovat kyllä myös suoraan, jos joku toive on mahdoton. Ainakin tähän mennessä kaikki mun toiveet on osattu toteuttaa paremmin kuin oisin osannut kuvitella. 🙂

Kannattaa seurailla heidän IG-tiliään, koska siellä julkaistaan ihan mahtavia heidän tekemiään kynsiä. 🙂

IMG_6210

FullSizeRender

FullSizeRender[1]

FullSizeRender[2]

Yksi kommentti

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Noi on tosi mageet ja niin kesäiset <3

    http://outikarita.fitfashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *