Hae
Johanna Tolppola

Juhannusta

Nyt on juhannuksestakin toivuttu tai no eihän se omalla kohdalla kylläkään kauhean rankka ollut, mutta jotenkin ollut ainakin jussin jälkeinen kiire. Luulin, että tää viikko olis ollut ihanan rauhallinen, mutta nyt on joka illalle ollu taas ohjelmaa. 😀

Mitenkäs se mun Jussi oikein menikään… Perjantaina päivä alkoi oikeastaan suoraan Tampereen reissulla. Menin tapamaan valmentajia Fitfarmin toimistolle ja siellä oli edessä kuntotsekki. Kuntotsekissä tuttuun tapaan heti kärkeen vetäsen ruhon palljaaksi ja katotaan tilanne. 😀 Rasvaa oli palanut, joka oli kiva kuulla. Kiloja on lähtenyt vaan muutama eli ei mitään suurta pudotusta ole takana. Mutta kivaa, että se edes jossain näkyy.

Sovittiin, että jatketaan samalla tavalla eli treenihin ja ruokavalioon ei tällä kertaa tullut  mitän muutoksia. Katosotaan miten paljon saadaan painoa näin tiputettua. Mun pitäisi saada pois noin 6-7 kg, jonka jälkeen kokeillaan pikku hiljaa nostaa kaloreita. Ennen kuin päästään itse kisadietille, niin ruokaa pitää olla vähän enemmän arkiruuassa kuin nyt ja haluaisin, että lähtökuntokin olisi parempi. Joten nyt vaan mennään päivä kerrallaan ja katsotaan miten naisen käy. Valmentajan ei mulle sanonut, että tän verran pitää nyt heti pudottaa, vaan itse sanoin, että haluan pudottaa ja valmentaja vaan sanoo, että katsotaan nyt miten käy. 😀

Koutsi antoi myös luvan, että sain Juhannuksena hieman höllätä.

IMG_6085

Lähdin Tampereelta suoraan äidin mökille ja siellä grillattiin ja saunottiin. Nukkumaan menin jo joskus 11 maissa. Lauantaina oli kiva kun ei ollut kiire mihinkään ja söin aamupalan kaikessa rauhassa. Kävin myös aamusaunassa, joka teki kyllä hyvää! Tehtiin päivällä myös lettuja! Oon uneksinut näistä viikkoja, mutta nyt kun söin, niin itseasiassa mun joka päivä iltapalaksi syötävät proteiinipannukakut on miltei yhtä hyviä. Tosin ne joudun vetämään ilman sitä nutellaa ja kermavaahtoa. 😀

IMG_6092

IMG_6087

FullSizeRender[1]

IMG_6099

Lauantaina iltapäivällä lähdettiin ajelemaan takaisin kotiin. Lauantaina illalla ystävä tuli yökylään ja käytiin ravintolassa syömässä ja vuokrattiin leffa. Rauhallinen mutta kiva juhannus siis takana. 🙂

Sunnuntaina oli edessä ihan normaalli salipäivä ja hieman kiertelyä alennusmyynneissä. Sali maistuikin lepoviikon jäljiltä hyvin ja olkapäät kiitti!

IMG_6140

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *