Hae
Johanna Tolppola

Kimppatreenit ja Helsinki Bike Show

Tässä päivitystä hieman viime lauantailta. Lauantaina heräsin jo klo 6.30 ilman herätyskelloa. Kiva rytmi mulla. 😀

Olin sopinut ”treffit” ystäväni Jessen kanssa. Tavattiin klo 10 Myyrmäen asemalla ja mentiin yhdessä uimahallin salille treenaamaan. Hän ei ollut vähään aikaan salilla käynyt ja tarkoitus oli, että vedetään kimppatreenit. Itse en normaalisti ikinä tee kuin maksimissaan 2-3 lihasryhmää kerralla, mutta nyt ajattelin, että käydään useampi lihasryhmä läpi.

Lämmiteltiin alkuun crossarilla ja sitten aloitettiin olkapääliikkeillä. Treenattiin olkapäät, hauikset, ojentajat, selkä ja loppuun yksi jalkaliike. Itse olin kyllä poikki treenin jälkeen, mutta onneksi niin oli Jessekin. Eli ilmeisesti treeni meni hänellekin perille. 😀 Sunnuntaina sain häneltä viestin, että paikat oli kipeenä joka on tottakai hyvä merkki!

kuva 3

Jesse ja mä. 🙂 Vielä kumminkin treenin jälkeen hymyilytti. 🙂 Tästä pääsette muuten tutustumaan Jessen musiikilliseen puoleen.

kuva 1

Lauantaina päivällä menin moikkaamaan isääni Helsinki Bike Show:hun. Iskän pyörä oli siellä näytillä ja siellä sai törmäillä tuttuihin ihan mukavasti. 🙂 Onneksi oli hyvä sää, niin porukkaa riitti ja aika meni mukavasti ulkoilmassa ollessa.

kuva 2

Iskä. <3

kuva 4

Yksi Iskän pyöristä. 🙂

Lauantaina illalla oli vielä se rappustreeni jota varten jouduin ihan tosissaan keräilemään itseäni. 😀 

Eli mulla oli todella tapahtumarikas vikonloppu!! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *