Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Vip-Vieraana

Kaupallinen yhteistyö: Radio Aalto

Lupasin palata viikonloppuun näin erikseen ja käsittelenkin nyt ensimmäisenä perjantain. 🙂

Perjantaina olin siis normaalisti töissä, jonka jälkeen mulla oli ilo ja kunnia päästä Radio Aallon konserttiin vip-vieraaksi. 

Treffattiin herra A:n kanssa keskustassa heti töiden jälkeen ja suunnattiin kohti Kaisaniemen puistoa. Saatiin sieltä pisteeltä meidän vip-passit ja rannekkeet joilla päästiin konsertti-alueelle ja siellä erilliseen telttaan.

Teltassa oli tarjolla salaatteja, lämmintä ruokaa, kuohuvaa, jäätelöä, Nespresson kahvia jne. Itse otin heti alkuun (Hurja kun olen), niin PepsiMaxin ja herra A otti kuohuvaa. Mentiin terassille kuuntelemaan Nopsajalkaa ja nautittiin hyvästä musiikista, ihanasta kesäilmasta ja hyvästä fiiliksestä.

Vaikka en esiintyjien suuri fani ollutkaan, niin kyllä livenä nuo keikat vaan kuulostaa hyvältä ja saa hyvälle tuulelle. Porukkaakin oli tosi paljo ja tuli kyllä sellainen kesäfiilis.

Nopsajalan lisäksi kuunneltiin vielä muutama muukin esitys. Pepsimaxi- ja kahvikiintiö tuli kyllä täyteen mun osalta ja herra A:n osalta haluaisin sanoa, että kuohuvakiintiö tuli hänellä täyteen, mutta sitten valehtelisin. 😀 Itse en syönyt siellä mitään, mutta A nautti kyllä teltan antimista.

Iltaa jatkettiin kaverin synttäreille, jossa itse olin vain vähän aikaa, koska olin vaan niin väsynyt koko viikosta. A:lla taas venähti ilta aamun puolelle, mutta ei siitä sitten sen enempää. 😀 Itse pääsin kumminkin perjantaina nukkumaan jo klo 23. 🙂

kuva 1

IMG_1651

IMG_1650

kuva 2

Kaupallinen yhteistyö: Radio Aalto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *