Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kesäkynsien Teko Alusta Loppuun

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Pääsin viime viikolla taas huollattamaan mun kynnet Detailed Beauty Nailsiin. Halusin kuvata koko prosessin, koska se on oikeasti ihan käsittämätöntä miten he loihtivat mun kynsistä aina niin kauniit. Tälläiset kynnet siis sain.

Näyttökuva 2015-6-7 kello 22.13.35

Tässä alhaalla kuvassa oli lähtötilanne. Nämäkin kerkesi olla neljä viikkoa ja kaikki kynnet oli vielä talella vaikka kohellankin siellä salilla 5 x viikossa. 🙂

Ennen kuin menin paikalle niin lähetän edellisenä päivänä muutaman kuvan siitä maailmasta mitä halusin, että lähdetään tavoittelemaan. Lähettämässäni paketissa oli mm. kynsikuva ns. kukkakuosista eli ideana juuri, että ei tehdä yksittäisiä kukkia kynsiin vaan halusin, että kukkakynnet näyttää kuosilta. Toinen kuva oli vihreistä kynsistä, joissa oli mahtava kesäinen tunnelma. Halusin, että munkin kynsissä tulee olemaan sama maailma. Kolmannessa kuvassa oli paljon timantteja. Näiden kuvien perusteella lähdettiin sitten tekemään mun kynsiä. 🙂

alku

Ihan ekaksi näistä hiottiin koneella pinta pois ja tasoitettiin kynnet ja ilmakuopat.   Tälläisenäkin nää näyttää kauniilta. Ehkä seuraavaksi otankin nudet kynnet. 🙂

keski

Tämän jälkeen laitettiin kynsiin lisää massaa, jotta kynsistä saatiin taas tasaiset, vahvat ja juuri sen pituiset kuin halusin. Massan laiton ja muotoilun jälkeen alkaa aina koristelu. Tällä kertaa neljä kynttä maalattiin yksityiskohtaisilla kukkakuvioilla ja muihin kynsiin tuli timantteja. Kynsistä tehtiin kesäisen vihreät ja värimaailmana käytettiin vihreää, hopeaa, pastellin violettia ja vaaleanpunaista sekä valkoista.

keski_kaksi

Tällaiset näistä tuli. Tällä kertaa nämä valmistui kahdessa tunnissa. Aivan uskomatonta, että näin ihanat kynnet saatiin aikaan näin lyhyessä ajassa. Oon ihan supertyytyväinen näihin kuten aina! Näistä tuli juuri sitä maailmaa mitä halusinkin, mutta kumminkaan ei ole kopio niistä moodboard-kuvista. Täydelliset! <3

valmiit_eka

valmiit_toka

Kiitos kynsistä Kauppakeskus Kaaren Detailed Beauty Nails! Käykäähän tutustumassa heidän verkkosivuihin tästä ja kannattaa seurata myös heidän IG-tiliä, koska siellä on aivan mielettömiä kynsiä!

logo

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

4 kommenttia

 1. Lotta kirjoitti:

  Ougaad, aivan mahtavat kynnet! En itse ole ikinä kynsiä käynyt laitatuttamassa, mutta houkuttelisi kyllä. Nää sun kynnet onmielettömän sirot ja kesäset, ihastuin ihan totaalisesti 😀
  Muutenkin haluaisin kommentoida, että blogisi on aina mukavaa luettavaa ja on niin superia että sulta irtoaa monenlaista juttua. Ei pelkkää salia ja safkaa, vaan myös parisuhteesta (teidän oudot tavat- postaus oli niin hauska), kauneudenhoidosta, yms elämän menosta. Mua kiinnostaa kyllä salijubatkin mutta on loistavaa, kun sun blogisi sisältö on niin monipuolinen!

  Aurinkoista kesää, terkuin Lotta

  • johannavaris kirjoitti:

   Joo mäki tykkään näistä toooodella paljon! 🙂
   Ihana kuulla että tykkäät lueskella blogia ja oonkin juuri ytittänyt tuoda omaa elämääni mahdollisimman avoimesti ja monipuolisesti esille, koska ei se mun elämä pelkkää fitnesstä oo. 😀 Kiva kun kommentoit ja saa kommentoida lisääkin!! 🙂 <3
   Aurinkoista kesää myös sulle!! 🙂

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Noi on aivan ihanat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *