Hae
Johanna Tolppola

Herra A: Onko Muillakin Erikoisia Tyttöystäviä?

Morjensta. Se on herra A kun tässä ekaa kertaa blogikirjoitusta naputtelee.  Eli olen se (hieman) viikseekkämpi meidän pienperheestä. Nyt kun mut on leimattu oudoksi neiti J:n toimesta aikaisemmassa kirjoituksessa, niin maksetaan potut pottuina. Kosto on suloinen, tai oikeastaan tässä tapauksessa totuus.

Tässä muutamia Johannan erikoisia tapoja:

J herää aina 1,5-2 tuntia ennen kun lähtee töihin, koska joka aamu on katsottava tunti jotain lempisarjaa netflixistä.

Jos J tiputtaa jotain lattialle, hän jättää sen sille paikalle, ellei ole välttämätön pakko nostaa sitä. Esim. sukat jäävät aina lattioille lojumaan.

Jos Johanna haluaa jonkun tutun ihmisen siirtyvän pois tieltään, siirtää hän kädellä sen sivuun, sanomatta sanaakaan.

J ärsyyntyy usein asioista. Sitten kun kysyn,  että mikä ärsyttää, ei siihen ole syytä. ”Mutta kun ÄRSYTTÄÄ”  huoh. Naiset.

Epäilen Johannaa usein asioista, jos esim. sähköhammasharjastani on akku loppu, ja J väittää että ei ole käyttänyt sitä. Jännä homma, että kun edellisenä iltana on sen ladannut, niin aamulla on akku loppu.

Sama juttu on vaatteissani. J lainaa / omii vaatteitani ja väittää kivenkovaa, ettei olisi käyttänyt niitä. Lopulta selviää useamman päivän jälkeen, että hän on vaan ”lainannut” niitä. Kyseessä on siis vaatteen luvaton käyttöönotto!

Välillä kun teen itselleni leivät tai syön protskupatukkaa ym. yhtäkkiä huomaan, että siitä on haukkastu palanen. Leivässä se saattaa olla yritetty peittää juustolla, mutta alta on palanen haukkastu.

Jos väittelemme jostain, siinä vaiheessa kun J tietää olevansa väärässä, hän rupee matkimaan mitä mä sanon. Olenkin usein todennut, että ainoat täysikäset maailmassa, jotka matkivat vastapuoliaan ovat Ali G ja neiti J. Ja toinen näistä on komediahahmo.

J kysyy joka kerta kun lähemme asunnostamme ulos multa, että ”onko avaimet, kukkaro, kännykkä mukana”. Ihan kun äidin kanssa olisi menossa johonkin.

J saattaa joskus juosta edelläni johonkin kulman taakse, ja kurkistaa sieltä Ismo Laitela -ilmeellä. (Tämä ilme tehdään siis silleen, että ylähuuli vedetään mahdollisimman ylös, että näytät oravalta: Ismo Laitelalta.) J tekee Ismo Laitelat myös, kun ajaa autolla ohi, kun tulee hakemaan mua jostain. Sama tapahtuu kun ollaan kaupassa ja hyllyjen välistä kurkkaa Ismo Laitela. Ei siinä, Salkkarit oli vielä 10 vuotta sitten ihan jees.

J tekee kaiken sohvalla. Niin ja samassa paikassa täsmälleen meidän sohvaa, mm. katsoo telkkaria, meikkaa, bloggaa, tekee etätöitä, suoristaa ja kuivaa hiukset, syö kaikki ateriansa, lakkaa kyntensä, rasvaa itsensä, kuivaharjaa itsensä (kyllä , pelottavaa että tiedän mitä se tarkoittaa). No, eipähän kulu sohva kun yhdestä kohdasta.

Kaikesta huolimatta, J on just täydellinen mulle erikoisista tavoistaan huolimatta. Mun mielestä se, että voi olla toisen seurassa oma itsensä, on täydellinen parisuhde. Tai eihän täydellistä parisuhdetta ole olemassakaan, mutta meillä se on epätäydellisen täydellinen.

Ja mitä mä näitä meidän kirjotuksia toisistamme katselin, niin kyllä se outouspalkinto taitaa edelleen mennä mulle meidän perheessä. 

OGE, MO!

– Herra A

kuva 2

kuva 1

7 kommenttia

 1. saikku kirjoitti:

  Jestas miten kuuma….T……viikset :0)

 2. L kirjoitti:

  Hahahah ootte ihan huikeita! 😀 😀

  Ismo Laitelat ja muut kuulostaa tutuilta, meillä kanssa samantyyppisiä omia juttuja. 😀 Parasta on parisuhde missä voi olla just niin oma outo itsensä kuin on, ja toinen rakastaa kaikesta huolimatta <3

  • johannavaris kirjoitti:

   Hah. Kiitos.
   Ja näinhän se on, että parasta on, ettei tarvitse esittää mitään muuta kuin on.

   – Herra A

 3. Öä kirjoitti:

  Ainoa rakkausquote, jonka olen ikinä tallentanut:

  “We’re all a little weird. And life is a little weird. And when we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them and fall into mutually satisfying weirdness—and call it love—true love.”

  Tämä on vaan niin totta ;D

 4. Outi Karita kirjoitti:

  Ootte kyl ihania <3 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *