Hae
Johanna Tolppola

IFBB:n Fitnessleiri Lahdessa

Lauantaina herätyskello herätti klo 6. Mua väsytti ihan mielettömästi, koska perjantaina olin valvonut normaalia pidempään. Aamukoomailun jälkeen suunnistin ystäväni neiti C:n luokse josta lähdettiin ajelemaan kohti Lahtea.

kuva 2

Lahdessa oli järjestetty päivän mittainen IFBB:n kehonrakennus- ja fitnessleiri. Leirin sisältö oli suunniteltu niin, että se tarjosi tietoa esim. sellaisille henkilöille jotka miettivät kisaamista jne. Siellä oli paljon hyödyllistä tietoa myös jo kisanneille, vaikka meitä jo kisanneita siellä olikin vain kourallinen.

Käytiin läpi mm. fitnessurheilijan ruokavaliota ja treeniohjelmia sekä yleisesti enemmän tietoa treenaamisesta ja ravinnosta. Käytiin läpi myös kaikki IFBB:n lajit joita Suomessa on. Bikinifitness-osiosta vastasi Johanna Hermans, Sara Back ja Carolina Kinnarinen.

kuva 2

Yksi luennoitsija oli myös Utti Hietala, joka vetää luennot aina yhtä hauskasti. 🙂

Luentojen jälkeen meidät jaettiin ryhmiin ja meillä oli yhteiset treenit Kuntokeskus K&M:llä.

kuva 4

Itse menin Johanna Hermansin pakaratreeniin. Pakkohan mun oli mennä siihen, jotta voin imeä kaiken tiedon itselleni siitä, että miten saan joskus tulevaisuudessa samanlaiset pakarat kuin Johannalla!! Siihen tarvitaan kyllä meikäläisen osalta vielä paljon töitä. 😀

Sainkin hyviä uusia vinkkejä mm. hermotukseen. Johannakin hermottaa pakarat ennen treeniä. Niin teen mäkin, mutta nyt sain uusia liikkeitä joilla voin myös aktivoda pakarat ennen kunnon treeniä.

Muuten treeniliikkeet olikin mulle tuttuja. Vähän tämä oma selkävamma taas rajoitti treeniä, mutta silti sain kyllä pirun hyvän tuntuman juurikin pakaroihin. Liikkeiden välissä oli vähän taukoja, jotka itse käytin hyväkseni niin, että tein extraliikkeitä, jotta syke pysyi koholla.

Treenin jälkeen Kuntokeskus K&M:n omistaja Samuli Koutajoki tarjos mulle kahvin talon piikkiin. (Joko sen takia, että oon vaan niin hyvä tyyppi tai toinen syy saattoi olla se, että yritin tarjota 20 euron seteliä. 😀 Itsehän haluan tietenkin uskoa siihen, että oon vaan niin hyvä tyyppi. :D)

kuva 3

Kahvittelun jälkeen lähdettiin neiti C:n kanssa ajelemaan kohti kotia. Leiri olisi jatkunut vielä Q&A:lla sekä kunnon arvioinnilla, mutta me katsottiin, että se ei ehkä meille ole nyt niin ajankohtainen. Kummallakin meistä on omat valmentajat ja kumpikaan ei kisaa tänä vuonna, joten ajateltiin, että on ihan kiva päästä myös ajoissa kotiin. Tuliaiseksi saatiin muuten leiriltä Fastin ja Betterbodiesin tuotteita. Sekin oli aika jees. 🙂

Leiri oli hyvin järjestetty ja suosittelen näitä leirejä kyllä kaikille jotka miettivät kisaamista tai sitä omaa lajia. Siellä oli kyllä uusia juttuja myös jo kisanneille ja ainahan se on kivaa tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä muutenkin tuttuja. 🙂 IFBB Finland ry:n sivuilta voi katsella aina mahdollisia tulevia leirejä.

Oli myös ihana viettää aikaa neiti C:n kanssa. Ei oltu nähty pitkään aikaan joten juttua taas riitti. 😀 <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *