Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Lihaskalvohierontaa Kotona

Kaupallinen yhteistyö: Nero-hierontakaari

Nyt on ollut todella suuressa nousussa lihaskalvohieronnat. Ainakin omassa tuttavapiirissä tavan urheiluhieronnat ei ole enää riittänyt vaan ollaan käyty myös lihaskalvohieronnassa. Näin olen itsekkin tehnyt. 🙂

Nyt sain testiin uuden kotimaisen innovaation, nimittäin Nero-hierontakaaren tai oikeastaan kaaret. Sain kaksi puusta tehtyä kaarta joilla voin tehdä lihaskalvohierontaa kotona.

Hierontakaarien mukana tuli ohjeet miten voin niitä hyödyntää. Käytännössä painelen kaarella mun kipupisteitä mm. selässä on aika monta, olkapäissä sekä pakaroissa. Näillä hierotaan ihan paljasta ihoa ja iholle voi laittaa ennen hierontaa esim. kookosöljyä. Hieronta tapahtuu aina sydämmeen päin.

Täähän lihaskalvohieronta eroaa ihan perinteisestä hieronnasta sillä, että kalvokäsittelyssä pyritään parantamaan kalvon aineenvaihduntaa ja saamaan kalvo venymään suuremmalla kitkalla ja rauhallisella liikkeellä.

Tän Nero-hierontakaaren hyötyjä on mm. Lihaskalvojen jännityksen laukaiseminen ja lihaksien rentoutuminen. Sitten kun lihas rentoutuu ja lihaskalvojen jännitys laukeaa, niin liikkuvuus paranee ja ihan tavallinen venyttelykin tuottaa paremmin tulosta.

Nyt siis lihaskalvohierontaa voi tehdä kotonakin. Itse ainakin tykkäsin näistä tosi paljon ja otan nämä omiin lihashuoltorutiineihin mukaan. En silti luovu perushieronnoista kumminkaan, mutta tämä on erinomainen lisä!

Näitä hierontakaaria on myytävänä mm. Sulossa. Täältä pääsette myös Neron omille kotisivuille.

Näyttökuva 2015-6-7 kello 20.56.38

Kuva: Sulo

Kaupallinen yhteistyö: Nero-hierontakaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *