Hae
Johanna Tolppola

Yksitysbileet ja Uusia Kokemuksia

Perjantaina astuin taas kerran pois mun mukavuusalueelta. Menin nimittäin Cocoan #BigBall2015 -bileisiin. Kyseessä oli yksityisbileet Cocoan toimistolla josta lähti bussikuljetus alkuillan jälkeen jatkoille Angle Filmsin Studiolle.

Olin juhlissa kahden ystäväni kanssa. Molemmat ystävistäni ovat itseasiassa mun entisiä työkavereita joista on vuosien saatossa tullut mun todella hyviä ystäviä. Toinen heistä on myös Cocoan artisti ja kun sain kutsun bileisiin, niin olin todella innoissani, koska osasin odottaa, että bileissä näemme!

Kiva oli pitää päällä muitakin kun salivaatteita ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Onneksi ystävät oli mukana, niin pystyin hyvin rentoutumaan kun en nyt kauhean usein tällaisissa juhlissa käy.

Tarjolla oli juomaa ja ruokaa, mutta kohteliaasti otin kuoharilasin käteen kun se tarjottiin, mutta yhtäkään huikkaa siitä en ottanut. 🙂 Juhlissa oli paljon porukkaa ja meininki oli hyvä. Paikalla oli paljon artisteja joita itsekkin kuuntelen miltei päivittäin, joka tietenkin oli ihan siistiä.

Mulla oli ihan mielettömän hauskaa! Aina mä sanon näin, mutta taas kerran en kyllä muista milloin viimeksi olen nauranut näin paljon! Kiitos siitä ystäville! <3

Jouduin kumminkin jättämään illan kesken eli en jatkanut iltaa enää virallisille jatkoille. Siellä kuulema oli myös ollut ison maailman meininki, mm. livekeikkoja jne. Mulla oli lauantaina aamulla herätys IFBB:n järjestämälle kehonrakennus – ja fitnessleirille Lahteen jo klo 6 joten piti päästä ajoissa nukkumaan. Leiristä enemmän seuraavassa päivityksessä. 🙂

kuva 1

kuva 3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *