Hae
Johanna Tolppola

”Dieetti”-Kuulumisia

Ajattelin kertoa teille hieman mun ”Dieettikuulumisia”. ūüôā

Nyth√§n mun niin sanottua ”v√§lidieetti√§”, joka kumminkaan ei ole dieetti, on kest√§nyt kolme viikkoa. Ruokaahan mulla edelleen on ja sit√§ ei sin√§ns√§ v√§hennetty vaan siirrettiin vaan hiilarit treenien ymp√§rille sek√§ tehtiin hieman kalorivaihtelua p√§iviin. Treeneist√§ otettiin kokonaan pois lenkit mutta tilalle tuli 2 x 30 min porrastreeni. T√§ll√§ hetkell√§ teen siis viisi salia ja kaksi porrastreeni√§ viikossa.

Mulla on kisojen j√§lkeen ollut paino koko ajan nousussa ja se ei ole pys√§htynyt miss√§√§n vaiheessa ja sen takia multa otettiin vapaa-ateriat pois ja kokeillaan t√§t√§ ns. ”v√§lidieetti√§”. M√§ puhun dieetist√§, koska sillon mun on helpompi pysy√§ ruokavaliossa, koska sille on syy. Olin oikeastaan jo luovuttanut koko mun painoasian suhteen, koska se nousi niin pitk√§√§n, ett√§ olin 100 % varma ettei sit√§ saada koskaan pys√§ytetty√§. Eih√§n t√§m√§ oikeasti ole edes realistista, mutta fiilis oli vaan niin turhautunut.

Nyt kolmen viikon j√§lkeen uskaltauduin vaa’alle ja kappas se n√§yttikin -1,5 kg. Eli kroppa on uskaltanut pys√§ytt√§√§ painon nousun ja se mik√§ on viel√§ parempaa, se on uskaltanut p√§√§st√§√§ sen jopa liev√§√§n laskuun. Eli painonpudotustahti on ollut miinus puoli kiloa / viikko. Olo oli helpottunut. √Ą√§rett√∂m√§n helpottunut. Nyth√§n tarkoitus ei ole laihduttaa ja se painon putoaminen varmasti joko tyss√§√§ t√§h√§n tai p√§√§st√§√§ maksimissaan viel√§ 1-2 kg pois, mutta oli miten oli niin, me ei l√§hdet√§ lis√§√§m√§√§n treenej√§ tai v√§hent√§m√§√§n ruokaa t√§ss√§ vaiheessa. Katsotaan miten nyt homma etenee, mutta p√§√§asia on ett√§ mun kroppa alkaa pikku hiljaa tottelemaan. ūüôā

Laitoin tottakai t√§st√§ ilouutisesta samantien viesti√§ kummallekin valmentajalle eli Jarille ja Harrille ja sielt√§ tuli tosi tsemppaavaa viesti√§ takasin p√§in. Nyt vaan pit√§√§ jatkaa yht√§ tiukalla asenteella ja katsoa miten k√§y. ūüôā

Kivaa viikkoa! ūüôā¬†

Näyttökuva 2015-6-3 kello 20.09.56

Näyttökuva 2015-6-3 kello 20.10.10

 

Mun ”Dieettiannos” ūüėÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *