Hae
Johanna Tolppola

Bloggareiden Kesäkarkelot

Kiire ei tunnu sitten hellittävän. Ei ollenkaan. 😀 Kesälomaa siis odotellessa! Paljon on ollut taas ohjelmaa ja seuraavat viikot on myös sitä täynnä. 🙂

Pikakelaus viikonloppuun eli viime lauantaina meillä oli #tyttöjenkesäkarkelot aka #bloggerssummerparty -bileet. Näillä hästägeillä löytyy IG:stä myös kuvia. Sara oli hommannut meille upean asunnon Ruoholahdesta, jonne kokoontui paljon Fitfashionin bloggareita ja paikalle tuli muutama muukin bloggari. Paikalla oli tosiaan mm.  SaraOutiAinoKatriMonnaMarissa,  EmmiAku, JenniNanaHillaNataliaMarika, Seidi, AnnaTiia ja Petra!

Näyttökuva 2015-6-3 kello 19.37.54

kuva 2

Mentiin täysin nyyttärimeiningillä eli kaikki tuotiin jtn. Mä toin kassillisen lighti Redbulleja ja marjoja. Mitkäs bileet ne sellaiset on joissa ei energiajuomaa olisi. Tarjolla oli salaattia, raakaherkkuja, karkkia, sipsiä, kuohuvaa, boolia jne. Eli kyllä me hyvinvointibloggaajatkin osaamme irrotella. Itse olin tosin autolla, taas kerran, mutta nautin kyllä mun redbulleista. 😀 Salaatti oli superhyvää ja maistoin myös gluteenitonta leipää, joka myös oli sairaan hyvää!

kuva 1

kuva 2

 

Oli ihan mielettömän kivaa taas tavata uusia ihmisiä ja jutella niin ”vanhojen” kuin uusienkin tuttavuuksien kanssa. Muahan jännitti todella paljon taas mennä paikalle, mutta ihan turhaan jännitin. Kivaa oli! Osa jatkoi ihan Teatteriin asti, mutta itseä väsytti niin paljon, että oli pakko mennä nukkumaan. Olin kumminkin lauantaina aamulla käynyt jättärillä porrastreenissä ja päivällä salilla eli olin kyllä poikki.

kuva 1

Sunnuntaina oli sitten ihan perustreenipäivä sekä äitini synttärit. Muuten otinkin aika rennosti.

Eli taas kerran ihana viikonloppu takana. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *