Hae
Johanna Tolppola

Sosiaalinen Viikonloppu

Yksi kiireinen viikko taas takana. Nyt viettelen ns. mun sunnuntaita, koska tänään oli vapaapäivä. 🙂 Olin viime viikolla 6 päivää töissä ja oma viikonloppu oli sitten ns. su-ma. 🙂

Viime viikolla tein taas normaalit treenit eli 5 x sali ja 2 x porrasjuoksu. Nyt portaatkin menee jo asteen verran helpommin kuin viikkoa aikaisemmin eli kroppa alkaa taas tottumaan tällaiseen rääkkiin. Yllättävän nopeasti kroppa kyllä tottuu. Ekalla viikollahan luulin, että kuolen sinne rappusiin. 😀

Viime viikolla mulla oli myös aika Suloon. Huollettiin mun ripset. Näistä tuli taas tosi hyvät. Laitettiin muutamaa eri pituutta ja muutamaa eri kaarevuutta. Sain myös kotiin tuollaiset puiset kepukat, joilla voin tehdä lihaskalvohierontaa kotona. Teen niistä kyllä erillisen postauksen. 🙂

Viikonlopun aikana näin ystäviä varmaan enemmän kuin viimeiseen kolmeen viikkoon. Perjantaina ystävä tuli kahvittelemaan ja varattiin yhteinen matka kesällä Barcelonaan! Ihanaa lähtee. Lähden herra A:n kanssa Barcelonaan kesällä 9 yöksi. Ensimmäiseksi neljäsi yöksi meidän ystäväpariskunta tulee mukaan ja muuten ollaan kaksistaan. Hotellit ollaan katsottu niin, että on ranta vieressä, jonka vieressä voidaan helposti lenkkeillä ja hotelleissa on myös salit joissa voidaan vetää treenit normaalisti. En malta oottaa, että päästään sinne!

Lauantaina illalla näin muutamaa ystävää ja käytiin yhdessä ravintolassa. Hauskaa oli! Sunnuntaina näin toista kaveria Eiran rannassa. Tarkoituksena oli mennä yhdessä kävelemään, mutta vettä satoi, niin mentiin yhdessä Ursulaan vaan kahville. Eli aika sosiaalinen viikonloppu takana.

Mulla ollut nyt hieman sellaista antisosiaalista toimintaa. Jotenkin nyt nää vastoinkäymiset on ollut niin mielessä, että en ole halunnut okein tehdä muuta kun treenata ja olla kotona. Nyt kumminkin päätin ettei se murehteminen mitään auta ja täytyy nyt pitää pää pystyssä ja yrittää elää mahdollisimman normaalia arkea murehtimatta. Nyt viikonlopun aikana kun näin paljon ystäviä niin tuli onnellinen fiilis, siitä että mulla on näin ihania ystäviä ympärillä. 🙂 <3

Ihanaa viikkoa kaikille! 🙂

Näyttökuva 2015-5-25 kello 12.54.41

Näyttökuva 2015-5-25 kello 12.55.28

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *