Hae
Johanna Tolppola

Tiimipäivä

Ajatteli tehdä nyt tällaisen pikapäivityksen.. tai ainakin yritän tehdä tästä ihan luettavan ettei tulis nyt mitään romaania. 😀

Viime viikko oli ensimmäinen viikko ns. ”Välidietillä”. Nälkääkin sai siis ihan jo nähdä vaikka ruokaa vieläkin on. Oon varmaan jotenkin outo, koska mä tykkään siitä nälän tunteesta. Mieluummin pieni nälkä kuin ähky!

Treenien suhteen meni tosi hyvin! Mulla oli viisi salia ja kaksi porrastreeniä, jotka tein Malminkartanon Jättärillä. Eka porrastreeni oli ihan tappo. En oo 10 kk tehny mitään vastaavaa ja tuntu että saan sydänkohtauksen. 😀 Mulla on vielä astma ja se kyllä aina noissa porrastreeneissä hieman vaivaa. Toinen porrastreeni oli jo paljon kivuttomampi. Porrastreenin takia mun pohkeet on ollut ihan kosketuksen arat. On kyllä huuto päässyt jos joku on vahingossa niitä hipassut. Töissäkin oon vaan käyttänyt compressiosukkia ja työkaverit on ihmetelly, että oonko satuttanut itteni pahastikkin. 😀

Näyttökuva 2015-5-20 kello 21.19.49

Viime viikonloppunahan oli taas meidän eli Fitfarmin tiimipäivä Tampereella. Mentiin ihana Mariannan kanssa yhtämatkaa ja vietetiin tietenkin koko pv yhdessä. Ollaan oltu samassa tiimissä tooooosi pitkään ja kuulutaan jo vähän kalustoon. Kauheasti oli uusia kasvoja tiimipäivillä ja tuntui etteihn siellä enää tunne ketään. 😀

Näyttökuva 2015-5-20 kello 21.20.01

Yhteisissä treeneissä menin sitten taas kerran olkapää/ojentaja-ryhmään. Vuorossa oli heti alkuun Kivisen Teron Giant olkapäätreeni, joka piti sisällään 12 eri liikettä joissa tehtiin pudotussarjoilla aina 10 toistoa. Huh mä olin rikki! Ja täähän oli vasta eka 30 min. 😀 Sitten mentiin treenaamaan lisää mm. Satu Kalmin kanssa ja voin sanoa että 1 h ja 15 minuutin treeni meni perille!

Treenien jälkeen oli vuorossa taas Sirpan posettelua. Aina sieltä vaan jtn irti saa vaikka jo niin usein oon näissä käynyt. Ja aina on hyvä fiilis kun sieltä pois lähtee. 🙂

Kiva oli nähdä tiimiläisiä, treenata kovaa ja jutella saman henkisten ihmisten kanssa. Oli muuten ihan mahtava sattuma, että mun ja Mariannan eli kummankin meistä isän nimi on Alpo ja he kummatkin rakentelavt HD-pyöriä. How cool is this!! K O H T A L O ! 😀 Mariannan blogiin pääsette muuten tästä.

Tiimipäivän jälkeen iski kauhea haikeus ja tajusin, että mulla on kauhee ikävä neiti E:tä, T:tä ja C:tä. En oo viettänyt heidän kanssaan aikaa kultsan kisojen jälkeen ja nyt tuli sellainen kaipuus. Toivottavasti nään jokaisen heistä mahdollisimman pian! <3

Vaikka blogissa ollut nyt välillä hieman hiljasta niin Instagramissa tapahtuu päivittäin! Tulkaahan seurailemaan: @johannavaris 

 

 

 

2 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Heippa,

  Täällä yksi vakkarilukija 🙂 Oon seuraillut blogiasi jo ihan alusta lähtien ja tykkään tosi paljon sun tyylistä kirjoittaa. Olet niin aidon tuntuinen ihminen ja kirjoitat rohkeasti myös epäonnistumisista. Se on tämän blogin ehdoton vahvuus! Kiitos siitä. Oletteko muuten vielä neiti A:n kanssa tekemisissä? Ennen hän esiintyi niin monessa postauksessa, mutta viime syksyn kisojen jälkeen hän katosi jonnekin..

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos kommentista! 🙂 Kiva kuulla että oot seuraillut blogia alusta lähtien! Juuh en oikein osais kirjoittaa muuten kuin todella rehellisesti kaikista tuntemuksista, koska itse pidän tätä blogia myös vähän niin kuin omana terapiamuotona jossa voi käsitellä kaikki asiat. 😀 Kyllä minä ja neiti A ollaan edelleen yhteyksissä. Totuus on että emme ole kyllä syksyn kisojen jälkeen nähneet, mutta näkeminen hidastui jo siinä vaiheessa kun neiti A vaihtoi salia ja lopetimme viikottaiset yhteiset poseeraukset. Kyllä meidän on pitänyt monta kertaa nähdä mutta kummallakin on se oma kiireinen arki ja kun ei olla enää samassa tiimissä niin yhteiset Tampereen reissutkin on jäänyt. Mutta siis edelleen yhteyksissä ollaan. 😀

   Yt, Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *