Hae
Johanna Tolppola

Treenejä, Kaunistautumista ja Escapeilua

Tällä viikolla on ollut ohjelmassa vaikka mitä kivaa!

Maanantaina olin Lauttasaaren Hairspotissa ja meillähän on menossa operaatio: Harmaat Hiukset! Haluan ihan tumman harmaan tukan ja pikku hiljaa ollaan sitä nyt harmaannettu. Nyt saatiin jo huomattavasti harmaammaksi kuin edellisellä kerralla ja oon super tyytyväinen! Nyt vaan kaikki hakemaan uusia tuulia Hairspotista!

kuva 1

Tiistaina menin ystävän kanssa treenaamaan Mellunkylän Fitness25seveniin. Täällä en llutkaan aikaisemmin käynyt ja oli kivaa vaihtelua treenata muualla kuin omalla kotisalilla ja vielä ystävän kanssa. Ystävä vaan sanoi kesken treenin, että tuoksun testolta ja että näytän voimailijalta. 😀 😀 En ihan ole varma, että oliko tämä kohteliaisuus vai ei. 😀

kuva 2

Keskiviikkona mulla oli vuorossa kynsihuolto Kaaressa sijaitsevassa Detailed Beauty Nailsissä. Adidaskynnet saivat nyt lähtöpassit ja tehtiin ihanan värikkäät kynnet. Kynsiin laitettiin neon-värejä sekä foliolla turkoosia sekä hopeeta. Kehystettiin kynnet mustalla rajauksella. Näistä tuli kerrassaan aivan mahtavat! Täältä pääsette varaamaan oman ajan kynsiin!  Muistakaahan käyttää koodia JohanOnFitness ja saatte 10% alennuksen!

kuva 4

Torstaina mulla oli työpaikan virkistyspäivä ja mentiin mm. Suomenlinnaan sekä pakohuoneeseen eli huoneeseen josta oli 60 min aikaa paeta. Oli muuten aivan mahtava! Haluun sinne uudelleen. Haluun nimittäin aloittaa uuden harrastuksen nimeltään escapeilu. ;D Rakastan leikkiä neiti etsivää ja tää oli niin mun juttu!  Meillä oli Suomi-teema ja otin hetkeksi pienen roolin päälle. Siitä kuvan voi käydä vaklaamassa mun Instasta: @johannavaris .

kuva 5

Perjantaina mentiin herra A:n kanssa salille ja siellä treenasin selän ja olkapäät. Treeni meni tosi hyvin. 🙂

Lauantaina menin sitten Tampereelle kuntotsekkiin ja laitan siitä reissusta hieman enemmän ajatuksia heti huomenna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *