Hae
Johanna Tolppola

JohanOliVappu

Tää viikko on mennyt taas tosi hyvin! Ihana oli viettää useamman päivän vapaat ja sai rauhassa olla ja tehdä mitä halusi ilman aikatauluja.

Huomaan, että jos on vähän enemmän aikaa niin rupean samantien miettimään ja analysoimaan omaa kehitystä. Tulee sellainen olo, että voi kun saisi enemmän ja nopeammin tulosta aikaiseksi. Pitää vaan yrittää olla ajattelematta liikaa. Näinä hetkinä on hyvä selata vanhoja valokuvia ja katsoa minkälainen matka takana ja kuinka epätoivoinen se fiilis tuolloin oli. Nyt kumminkin voin hyvin, urheilen ja nautin elämästäni 110 %! 🙂

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/76/2015/05/Kuva 5

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/76/2015/05/Kuva 4

En kertonutkaan, että herra A on lupautunut vetämään mulle treenit 2-3 kertaa viikossa. Tarkoituksena on, että saan vietyä mahdollisimman monen treenin aivan uudelle tasolle. Tästä oon toki tosi kiitollinen Herra A:lle ja myönnettäköön, että olen hieman lahjonut häntä lounareilla. 😀 Täähän voi olla joko todella hyvä juttu tai sitten täysi katastrofi.

Ekat treenit meni hyvin. Toisilla treeneillä oli hieman kismaa, mutta vielä ainakin uskallan lähteä hänen treenattavaksi. Yksi hauska juttu sattui kun tein ojentajia naruilla ylätaljassa ja herra A piti mun kyynerpäitä kiinni mun kyljissä ja yhtä äkkiä vaan sanoin, etten voi tehdä liikettä. A oli että mitä hittoa, että mitä sä selität, että tottakai voit kun vaan väännät, niin mä vastasin että sun maha on mun selässä kiinni ja työntää mua kumoon. 😀 Molemmat vaan revettiin nauruun ja siitä oli sitten hieman vaikeuksia taas kasata ajatukset.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/76/2015/05/Kuva 31

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/76/2015/05/Kuva 2

Tällä viikolla oon treenannut salilla neljä kertaa, koska koutsi sanoi, että saan salitreenin vetää vasta torstaina viime viikonlopun fitness-leirin takia. Tällä viikolla oon treenannut jalat kahdesti, hauis-ojentajareenin kerran sekä selkä- ja olkapäätreenin kerran. Oon käynyt n. 30-45 min kävelyillä tasasykkeellä tällä viikolla neljä kertaa ja tehnyt pienet n. 15 min jumpat olkapäille ja haukalle/ojentajille kerran.

Tän viikon olkapää/selkätreenin vedin Mayorsilla kun olin Fitfarmin koetreenissä, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että joku Fitfarmille hakeva pt vetää treenin mulle ja Fitfarmin työntekijä katsoo vierestä. 🙂 Oli kivaa vaihtelua taas omaan treeniin. 🙂

Vappu meni omalla kohdalla hyvinkin rauhallisesti. Torstaina kävin salilla, jonka jälkeen mentiin A:n kanssa mun Isin luokse perheillalliselle. Perjantaina aamupäivällä käytiin A:n kanssa Myyrämäen torilla hakemassa mulle kätyri-foliopallo ja muutama metrilaku. Kävin myös perjantaina pari kertaa salilla.  Perjantaina illalla sitten oltiin ystävien kanssa ihan kotosalla.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/76/2015/05/Kuva 21

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/76/2015/05/Kuva 11

Lauantaina kävin muutaman kerran taas salilla ja Vapianossa salaatilla. Sunnuntaina käytiin taas salilla sekä salaatilla Delivossa Munkkiniemessä. Eli ihana viikonloppu!  🙂

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/76/2015/05/Kuva 3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *