Hae
Johanna Tolppola

Fitness Camp Vol 1

Pahoittelen taas blogihiljaisuutta. Nyt on ollut niin kiire, etten kauheesti oo kerennyt koostamaan kaikkia ajatuksia t√§nne. ūüôā Yrit√§n nyt taas v√§h√§n useammin kuulumisia t√§nne p√§ivitell√§. Muistattehan seurata IG:ss√§, koska sinne joka p√§iv√§ postailen kuvia. (@johannavaris)

Viime viikko meni ¬†siis oikeastaan vaan treenatessa. Tein muutaman lenkin sek√§ 7 salitreeni√§. Kyll√§, seitsem√§n salitreeni√§. ūüėÄ

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/76/2015/04/Kuva 12

Olin nimittäin viikonloppuna Fitfarmin Fitness Campilla, joka järjestettiin pääosin Mayorsilla. Leiri kesti kaksi päivää ja niin lauantaina kuin sunnuntainakin aloitettiin jo klo 8 aamulla sekä lopeteltiin siinä viiden maissa.

Leirin vet√§j√§n√§ oli Fitfarmin Satu Kalmi ja treenej√§ Sadun kanssa veti Farmin pt Tero √Ėhman.

Lauantaina aloitettiin olkapäiden sekä selän heavy -treenillä. Eli treenattiin olkapäitä ja selkää aika lyhyillä sarjoilla (noin 8-12 toistoa) ja aika kovilla painoilla. Ensimmäisenä treenattiin olkapäät kiertoharjoitteluna sekä sen jälkeen treenattiin selkä samalla systeemillä.

Treenien jälkeen menin kahvittelemaan neiti E:n ja neiti T:n kanssa ja vaihdettiin pikaisesti kuulumiset ja neitien fiilikset nyt viikko kisojen jälkeen. Oli ihana nähdä tyttöjä ja olisi ollut kiva kahvitella vähän pidempäänkin.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/76/2015/04/Kuva 53

Päivällinen syötiin jo klo 10.

Kahvittelun jälkeen alkoi leirin luento Bikini- ja Bodyfitneksestä, jonka piti Satu ja Sirpa. Sirpa on meidän mahtava poseerausvalmentaja. Luennon jälkeen alkoi reilun parin tunnin poseerausharjoitukset. Vaikka jo omalla kohdalla poseeraus ei ole mikää uusi juttu, niin aina osallistun poseeraustunneille kun on vaan mahdollista. Nyt oli huippua, että tämä kuului tähän leiriin ja oli hyvä palauttaa mieliin ne omat poseerausasennot.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/76/2015/04/Kuva 22

Poseerauksen j√§lkeen min√§ ja neiti M (toinen leiril√§inen) k√§ytiin kahvittelemassa ja vaihtamassa kuulumisia. ūüôā Ollaan molemmat oltu farmilla jo vuodesta 2012 joten juttua riitti.

Iltapäivällä meillä oli sitten vuorossa hauis- ja ojentajatreeni myös kiertoharjoitteluna. Nämä tehtiin aamun tapaan aika raskailla painoilla ja suht. lyhyillä sarjoilla. (Ainakin mun mielestä.)

Tämän treenin jälkeen treenattiin vielä olkapää ja selkä volyymitekniikalla eli tehtiin pidempää sarjaa. Tässäkin meillä oli neljä liikettä jotka tehtiin putkeen ja kierroksen jälkeen vasta tauko. Mukana oli myös yksi rintaliike. Omassa ohjelmassa ei ole ollenkaan rintalihaksille liikkeitä, joten vähän hirvitti tehdä mutta hyvin se meni.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/76/2015/04/Kuva 43

Lauantaina leiri loppui siinä viiden jälkeen ja menin siitä suoraan kotiin ja nukahdin klo 22.

Leiripäivä oli aivan mahtava! Treenit oli todella rankkoja ja tuntui, että pääsin ylittämään itseni. Kädet olivat mielettömässä pumpissa treenien jäljiltä ja treeneissä oli kunnon tekemisen meininki. Leirille osallistui vain lisäkseni 7 henkilöä, joka oli mielestäni hyvä määrä. Tutustuttiin hyvin muiden leiriläisten kanssa toisiimme ja leirin henki oli todella hyvä!

Seuraavassa kirjoituksessa kerron mink√§lainen leirip√§iv√§ se sunnuntai oli. ūüôā

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *