Hae
Johanna Tolppola

Fitness Classic ja Huoltohommia

Nyt oli kyll√§ aikamoinen viikko ja etenkin viikonloppu! ūüôā En tied√§ oikein mist√§ edes aloitan. ūüėÄ

Viime torstaina mentiin herra A:n kanssa illalla Elastisen keikalle Tavastialle. Kyseess√§ oli Iltalehden yksityistilaisuus ja oli kyll√§ kiva n√§hd√§ Elastinen liven√§ ja tehd√§ jotain t√§ysin normaalista arjesta poikkeavaa. Oltiin tietenkin autolla liikenteess√§ ja nukkumassakin oltiin jo klo 11. ūüėÄ Eli ei nyt liian hurjaksi meno kumminkaan mennyt vaikka hyv√§ keikka olikin.

kuva 1

kuva 3

kuva 2

Noh perjantaina hyvä ystävä tuli mun luokse kylään ja tehtiin raakasuklaata. Jutskailtiin kaiken laista ja kokkailtiin erilaisia suklaita. Sekoitettiin suklaaseen mm. appelsiinin kuorta, mansikoita, mustikoita ja pähkinöitä. Oli kyllä aivan taivaallista! Ihana oli myös viettää aikaa ystävän kanssa. <3

kuva 4

kuva 5

Lupaan, ett√§ en sy√∂nyt kaikkia kerralla ja niit√§ edelleen l√∂ytyy j√§√§kaapista. ūüėÄ

Lauantaina heti aamusta menin yst√§v√§ni neiti E:n luokse. Vuorossa oli ProTanan levityst√§. T√§m√§h√§n hoitui kuin vanhalta rusketusmestarilta konsanaan. Ruskettamisen ohella sammuttelin pieni√§ paniikkikohtauksia, jotka kuuluvat kisaajien arkeen varsinkin n√§in l√§hell√§ kisoja. ¬†Join siin√§ samalla kahvit ja sitten l√§hdinkin t√∂ihin. Sen vaan sanon, ett√§ kyll√§ yst√§vyys syvenee kummasti siin√§ vaiheessa kun p√§√§st√§√§n n√§ihin rusketushommiin ja v√§ri√§ levitell√§√§n alastomalle vartalolle kunnon lakkapensselill√§, niin ettei mik√§√§n kohta kropassa j√§√§ valkoiseksi. ūüėÄ

T√∂ist√§ p√§√§sin siin√§ puoli viiden maissa ja matka jatkui takaisin neiti E:n luokse, jossa vuorossa oli toinen kerros ProTanaa. Siin√§h√§n k√§vi sitten niin, ett√§ E:n iho imaisi v√§rin ”aika” hyvin ja tytt√∂ oli sitten pikimusta. Olin aivan hiljaa t√§st√§, koska en tietenk√§√§n halunnut nostaa paniikkia ilmaan ja tiesin, ett√§ se haalenee tosi hyvin kun neiti k√§y suihkussa. Mainitsin vain, ett√§ t√§m√§ on t√§ysin normaalia ja valmentajien v√§ritsekiss√§ tulee varmasti k√§sky vaan k√§yd√§ suihkussa.

Mentiin sitten yhdessä väritsekkiin ja huoneessa odotti valmentajia ja kun neiti otti vaatteet pois niin alta aika yksikön neiti oli samassa hotelli huoneessa sitten suihkussa. Valmentajat laittoivat E:n suihkuun, että näkevät mikä se todellinen väri on. Huoltajasta on moneksi ja minä tietenkin menin auttamaan E:tä ja kuivasinkin hänet varovasti ettei rusketus hankaudu pois. Suihkun jälkeen väri olikin tosi hyvä ja päästiin hyvillä mielin tsekistä pois.

kuva 1

Sunnuntaina menin heti aamusta hakemaan E:n meikistä, joka oli Scandic Parkissa ja siitä mentiin kampaajalle, jossa E:n hiukset loihdittiin lavakuntoon. Tästä suoraan mentiin E:n luokse ja vuorossa oli Jantanan levitys. E oli tosi rauhallinen koko ajan ja hän oli kyllä mielestäni aivan upea näky. Kun JanTana oli kuivunut, niin lähdettiin E:n ja hänen avopuolisonsa kanssa kohti Kulttuuritaloa.

kuva 2

kuva 3

Kisoissa j√§nnitin koko syd√§mmest√§ni neiti E:n, neiti C:n ja neiti T:n puolesta, koska kyseisess√§ sarjassa oli todella paljon kilpailijoita ja tiedossa oli eliminaatiokierros. Onneksi kukaan mun ihanista t√§hdist√§ ei tippunut t√§ll√§ kierroksella vaan saivat nauttia lavalla olosta hieman pidemp√§√§n. ūüôā Kun neiti C laittoi minulle t√§m√§n tiedon tekstiviestill√§ lavan takaa, niin kivi putosi syd√§mmelt√§! Oon niin ylpe√§ heist√§ kaikista! Olivat aivan ihania ja kauniita kaikki!

kuva 4

Sain myös neiti E:ltä aivan ihanan lahjan. Se oli kuulema tuesta mitä olen hänelle kisadietin aikana antanut. Kun autossa yksinäni avasin lahjan niin tippahan siinä tuli silmään. Minusta minä olen ollut vaan ihan tavallinen ystävä, joka haluaa olla tukena. Minusta on ollut ihana olla jollain tavalla apuna, vaikka olisin toivonut, että olisin voinut olla vielä enemmän tukena.

kuva 5

Sen suurempaa postausta Fitness Classicin kilpailijoista ja tuomarilinjauksista en aio tehd√§, koska niit√§ l√∂ytyy varmasti jokaisesta fitness-blogista. Sen voin sanoa, ett√§ lavalla oli paljon upeita naisia ja mielest√§ni kaikki ketk√§ sinne nousevat ovat jo saavuttaneet jotain. Kaikki ei edes sinne asti p√§√§se. Selke√§ ero viime kev√§√§seen oli mielest√§ni se, ett√§ nyt haetaan selv√§sti todella kireet√§ kuntoa. Voittajien kuvia kun katsoo, niin kyll√§ tyt√∂ill√§ vaan vatsalihakset n√§kyy joten se tiet√§√§ omalla kohdalla ainakin sit√§, ett√§ dietti tulee olemaan todella pitk√§. Se j√§√§ n√§ht√§v√§ksi p√§√§senk√∂ min√§ ikin√§ noin kireeseen kuntoon, mutta turha sit√§k√§√§n on spekuloida. Aika n√§ytt√§√§ ja t√∂it√§ sen eteen olen valmis taas tekem√§√§n ja paljon. ūüôā Ja yksi todella positiivinen asia oli se, ett√§ kisoista kun puhuttiin Iltalehdess√§ julkisuuden henkil√∂iden takia niin juttu oli urheiluosiossa eik√§ viihde. ¬†ūüėČ

FitnessClassic2015-2722

T√§ss√§ on oman pituussarjani top 6. Ihan hyv√§ motivaatiokuva. ūüėÄ Kuva: Body-lehti / Body pictures¬†

Ihanaa viikkoa! ūüôā

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *