Hae
Johanna Tolppola

#VahvempiMinä

Olet saattanut nyt tällä viikolla törmätä Facebookissa ja Instagrammissa hastagiin #vahvempiminä. Hastagiä edeltävänä lauseena on voinut olla jokin lause, joka kertoo esim. mikä tekee lauseen kirjoittajasta vahvemman tai esim. jonkin henkisen tavoitteen johon haluaa pyrkiä.

Minulla esimerkiksi oli ”Uskon itseeni. #vahvempiminä”. Tämä on se joka tekee minusta vahvemman ja mihin haluan koko ajan enemmän ja enemmän pyrkiä.

Haluan uskoa itseeni. Uskon itseeni. Nyt en pelkästään tarkoita, että uskon mahdollisuuteeni voittaa seuraavat bikini fitness -kisat vaan tarkoitan tällä jotain paljon suurempaa;

– Uskon itseeni, että olen saman arvoinen kuin kaikki muut

– Uskon itseeni, että pärjään elämässä

– Uskon itseeni, että saavutan tavoitteeni niin työelämässä kuin urheilussa

– Usko itseeni, että minä määrittelen tulevaisuuteni ja olen itse avain onnellisuuteen

Vahvempi Minä on kampanja, jonka avulla kuka tahansa voi löytää avaimet onnellisuuteen. Tähän Fitfarmin kampanjaan kaikki voivat osallistua siihen ilmaiseksi ensimmäisen viikon ajaksi. Mukana olo ei velvoita jatkamaan ”Vahvempi Minä” -valmennusta vaan se loppuu automaattisesti sen maksuttoman viikon jälkeen. Tästä valmennuksesta voi olla apua painon pudotukseen, jos esim. on taipumus jojotella painon kanssa tai jos esim. henkilö tietää miten syödä ja liikkua, mutta into lopahtaa vähän liian helposti. Uskon, että valmennuksesta voi olla hyötyä ihan jokaiselle, koska meillä kaikilla on varmasti työstettävää omien taipumusten ja mielen kanssa.

Kannattaa käydä tutustumassa koko valmennusjaksoon tästä. Täältä löytyy tarkat tiedot minkälainen valmennus on kyseessä ja pääsette samalla ilmottautumaan mukaan maksuttomaan viikkoon. Valmennus alkaa 20.4.

n

Minä uskoin. Minä tein.  <3 (Tähän olisin voinut laittaa myös oikealle puolelle kisakuvan, koska siinä näkyy suurin kokomuutos, mutta se ei ole se minun ”normaalitila” vaan se on tämä joka tässä nyt on. Ja suurin muutos ei ole se minkä näet silmillä, vaan se suurin muutos on tapahtunut sisäisesti.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *