Hae
Johanna Tolppola

Ikioma Prinsessaviikko

Kisaajilla on menossa prinsessaviikkko eli kisaviikko jolloin tehdään kaikkia tyttöjuttuja. Nyt kun itse en kisaa niin ajattelin silti elää hengessä sen verran mukana, että pidin itsekkin prinsessaviikon. 😀

Tiistaina ja tänään torstaina pääsin taas Suloon hemmottelemaan itseäni. Tai no ei ehkä se tiistai niin hemmottelua ollut itse hoidon aikana vaan ennemminkin lopputulos oli se palkinto. 😀 Olin nimittäin sokeroinnissa. 🙂 Sulossa tehdään muuten sokerointeja niin miehille kuin naisillekkin ja suosittelen lämpimästi! Lopputulos on aina todella hyvä! Siellä on myös nyt huhtikuun ajan menossa tarjous jossa kaikki Jasminin tekemät sokeroinnit ovat -10 %. Voitte varata ajan suoraan tästä.

Torstaina illalla mulla oli aika kasvohoitoon ja kulmien värjäykseen ja sokerointiin. Mun on pitkään pitänyt mennä hoidattamaan ihoni kuntoon, mutta en ole sitä saanut vaan aikaiseksi ja nyt onneksi otin itseäni niskasta kiinni ja sain ajan varattua. Otan Sulosta aina Nimuen kasvohoidon ja ihonpuhdistuksen, silloin kun aina saan aikaiseksi sen ajan varata. Hoidon jälkeen iho on aina todella pehmeä ja raikkaan tuntuinen! 🙂 Mun pitäs ehdottomasti tehdä tätä useammin!

kuva 1

Jos liikutte Töölö/Meilahti akselilla muuten lauantaina niin piipahtakaahan täällä! Lauantaina 18.4.2015 kello 11-15 Sulossa järjestetään kuulemisen asiantuntijapäivä.

Paikalla vuoden 2014 audionomi Annikki Kilpikivi kertomassa mm. meluhaitoista, lasten ja nuorten melusuojauksesta, kuulonkuntoutuksesta sekä kuulokojeiden käytöstä.

Mukana myös NERO-hierontakaari lihaskalvojen ja lihasten huoltoon kotona sekä silmänympärysihon täsmähoitoa Nimuella kosmetologiemme Marian ja Annastiinan johdolla.

Mitä: Kuulemisen asiantuntijapäivä hyvänolon
hoitolassa
Missä: Sulo, Mannerheimintie 120, 00270 Helsinki
Milloin: Lauantaina 18.4. kello 11-15

Näyttökuva 2015-4-15 kello 19.12.39

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *