Hae
Johanna Tolppola

Viikonloppu Jyväskylässä

Viime lauantaina lähdettiin Herra A:n kanssa kohti Jyväskylää. Siellä asuu mun sukulaisia ja rakas kummityttöni, jota kovasti aina ikävöin.

Saavuttiin perille jo 11 aikoihin ja mentiin yhdessä lounaalle. Mentiin American Dinersiin jossa pääsin testaamaan Fitfarmin menuta. Otin ”Bullin hampurilaisen”, joka oli siis ruishamppari hyvällä jauhelihapihvillä ja salaatilla. Oli tosi hyvää ja ei edes iskenyt annoskateus kun muut söi perinteiset hampurilaisateriat.

Käytiin yhdessä myös kahvilla ja söin herra A:n kanssa puoliksi limevalkosuklaa-kakkupalan. Oli taivaallista! Kummityttö kysyi, että onko tuo suolakurkkukakku. 😀 Siinä kassaneiti sai hyvät naurut ja lupasi välittää kehitysehdotuksen suoraan kokille.

Illalla oltiin vain sukulaisten luona ja mulla nousi sitten kuume. Tarkoitus oli käydä lenkillä mutta se sitten jäi kun kuumekkin nousi. Käytiin saunomassa ja syötiin illallista ja sitten mentiinkin jo nukkumaan.

Sunnuntaina aamulla lähdettiin takaisin Helsinkiin ja tulomatkalla käytiin A:n kanssa Munkkiniemessä salaatilla ja sieltä sitten kotiin. Mulla oli illalla edelleen kuumetta. Silloin päätin, että nyt tällä viikolla en mene kertaakaan salille vaan annan kropan kunnolla levätä, jotta pääsen salille sitten täysin terveenä ja niin, että voimatasot ovat taas kohdillaan. Viime viikkohan mulla meni treenien suhteen aika huonosti, kun treeneissä ei virta tahtonut riittää. Lepo tekee nyt varmasti hyvää. 🙂

hj

p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *