Hae
Johanna Tolppola

Viikon Treenit Ja Adidas-Kynnet

Tällä viikolla oon keskittynyt taas vaan treenaamiseen ja töiden tekoon.

Tiistai oli mulla salista välipäivä, mutta maanantaina tein siis jalkatreenin ja aamulenkin. 

Tiistaina menin töiden jälkeen kynsihuoltoon Detailded Beauty Nailsiin. Mulla oli visio mitä halusin, että mun kynsille tehdään ja suoraan sanottuna näistä kynsistä tuli miljoona kertaa paremmat kuin osasin edes kuvitella. Annoin teemaksi Adidas ja tällaiset sain. <3 Jos haluatte oikeasti uniikit kynnet, niin varatkaa aika heiltä suoraan tästä: Ajanvaraus nro.  +358 45  3302033 Vielä on myös voimassa tarjous uusiin kynsiin. Voitte käydä katsomassa voimassa olevat tarjoukset tästä. 

kuva 4 kopio 4

kuva 3 kopio 3

kuva 2 kopio 3

kuva 1 kopio 4

Keskiviikkona menin salille heti aamusta. Oli kivaa vaihtelua tehdä salitreeni ennen töitä. Tein taas olkapäät. (Kenellekkään ei ole varmasti jäänyt epäselväksi mikä mun kehitysalue on. :D) Menin vasta kymmeneksi töihin niin sain treenata aamulla ihan rauhassa. 🙂

nnn

n

Torstaina menin taas töiden jälkeen salille ja vuorossa oli hauis/ojentaja-treeni. Treeni kulki aika huonosti, mutta sain kyllä silti molemmat lihasryhmät todella kipeiksi. En itse asiassa edes muista milloin hauikset ois ollu näin kipeenä.

b

Perjantaina aamulla menin ennen töitä aamulenkille. Menin reipasta kävelyä 45 min. Väsytti ihan kohtuu hyvin, mutta silti ei ollut niin vaikea lähteä ovesta ulos kuin olin miettinyt. Perjantaina illalla menin salille tekemään taas olkapäitä ja selkää.

Muun viikonlopun ohjelman kerron sitten taas myöhemmin. 🙂

Yksi kommentti

  1. jenni kirjoitti:

    Kyllä on hienot kynnet 🙂 salilla ollaan niin sporttisia kynsistä lähtien 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *