Hae
Johanna Tolppola

JohanOliPääsiäinen

Nyt vasta pääsin kirjoittamaan miten se mun pääsiäinen oikein menikään. Eli viikko sitten torstaina lähdettiin ajelemaan Joensuuhun ystävien ja Herra A:n kanssa. Eihän meillä mennytkään kun ”vaan” 7 tuntia ajaessa. 😀

Joensuussa oli tiedossa ystävien ja perheen näkemistä. Olimme yötä mun ystävän vanhempien luona josta vuosien saatossa on tullut Joensuussa toinen koti johon mennä.

Perjantaina mentiin aamupäivästä mun mummin ja ukin luoksen ja siellä näin myös mun serkkua. Oli kivaa viettää aikaa sukulaisten kanssa.

Perjantaina illalla mentiin kaveripariskunnan luokse ja siellä istuttiin iltaa. Valmentaja oli sanonut, että voin höllätä joten join huimat kolme kuohari lasillista. Myöhemmin mentiin yhdessä vielä keilaamaankin ja siellä join myös yhden alkoholillisen juoman. Oli kyllä todella kivaa!! Keilailun jälkeen mentiin baariin ja siellä vaihdoin juomiset veteen ja pepsimaxiin. Baarista lähdettiin yhden aikoihin joten ei kauhean myöhään mennyt.

Lauantaina olo oli väsynyt ja vähän outo. Heräsin aika aikasin ja mentiin ystävän kanssa aamupalalle Joensuun keskustaan. Söin tuoreen sämpylän ja skyrrin. Nam. Kierreltiin vähän kauppoja ja sen jälkeen menin Joensuun Energyn salille tekemään olkapäätreenin. Oli kyllä hyvä treeni ja sain olkapäät todella hyvin hapotettua.

Lauantaina illalla laitoin elämän risaseksi ja söin hampurilaisaterian ja ostin karkkipussin. 🙂 Kiva ilta oli!

Sunnuntaina lähdettiin ajelemaan Helsinkiin siinä puolen päivän maissa ja tällä kertaa selvittiin siinä vajaassa kuudessa tunnissa. 

Ihana reissu oli ja sain hyvin rentouduttua. Teki hyvää myös olla hetki miettimättä jokaikistä suupalaa ja olla potematta huonoa omatuntoa. Herra A:n paino nousi reissulla neljä kiloa 😀 😀 mutta itse en todellakaan mene vaa’alle vähään aikaan. Paljon se näyttää, sen tiedän, mutta yritän olla nyt miettimättä sitä liikaa.

Maanantaina mentiin A:n kanssa aamulenkille. En ole 5 kk lenkkeillyt ja nyt sain valmentajilta luvan tehdä viikossa 3 x 45 min lenkkiä. Teki kyllä hyvää! Maanantaina illalla mentiin sitten vielä salille ja mulla oli vuorossa jalkatreeni.

Toivottavasti teilläkin oli kiva pääsiäinen. 🙂 Mukavaa viikonloppua kaikille!

kuva 1 kopio 3

Mä ja herra J keilaamassa.

kuva kopio

kuva 2 kopio

kuva 4 kopio 3

Kävin myös mummin ja ukin haudalla. <3

kuva 3 kopio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *