Hae
Johanna Tolppola

Valmentajan Määräys: Pidä Hauskaa Ja Unohda Fitness

Nyt sitten niitä lomakuulumisia!

Eli viettelen nyt oikein extrapitkää pääsiäislomaa. Mulla alkoi viime perjantaina yli viikon loma. Ihanaa!

Perjantaina olinkin heti moikkaamassa ystävääni Henry’s Pubissa, koska hänellä oli siellä keikka ja ennen keikkaa vaihdettiin kuulumiset. Oli kiva viettää sosiaalista elämää edes hetken verran. Keikan jälkeen iski totaaliväsymys ja olinkin kotona jo yhdeltä. 🙂 Empä muista milloin oisin valvonut edes näin pitkään.

Lauantai meni ihan vaan kotona ollessa. Kävin salilla ja katselin ystävän ja Herra A:n kanssa Titanicin. Oli meillä vähän taukojumppaakin. 😀

vvvv

Sunnuntaina käytiin hieman sukuloimassa ja taas salilla, mutta olin jotenkin tosi väsynyt niin ei sen ihmeempiä sitten tehty.

Maanantaina pääsin pitkästä aikaa kampaajalle Lauttasaaren Hairspottiin. Siellä aloitettiin nyt mun tukalle uusi operaatio. Halusin jtn uutta ja nyt sitten ruvetaan hakemaan hiuksiin sellaista harmaata sävyä. Haluaisin tyvestä tumman harmaan ja niin, että se sitten vaalenee vaalean harmaaksi latvoihin. Tätä ei kerralla voitu kokonaan tehdä, mutta ny päästiin jo harmaampaan. 🙂 Tykkään jo nyt tästä tosi paljon! Jos on kampaaja etsinnässä niin suosittelen lämpimästi Hairspottia!

Näyttökuva 2015-4-2 kello 14.25.30

Maanantaina kävin myös kahvitteleassa ystävän luona ja siellä vierähtikin useampi tunti. 🙂

Tiistaina oli lomapäivän toinen kaunistautumishetki kun pääsin Suloon. 🙂 Sulossa huollettiin mun ripset sekä sokeroitiin kainalot. Olin taas ihan kuin uusi ihminen kun pääsin sieltä pois. Kiitos taas Sulolle! <3

Näyttökuva 2015-4-2 kello 14.25.43

Tiistaina menin myös ystävän kanssa kahville ja vaihdettiin kuulumisia Kampin Johto cafessa. Ihana oli taas pitkästä aikaa nähdä!

Keskiviikkona menin puolestaan toisen kaverin kanssa kahville ja häntä en ollutkaan nähnyt vähään aikaan. Aika lensi taas siivillä ja tuntui, että vieläkin jäi jutut kesken. Pitää selvästi nähdä kavereita useammin. 😀 Toki myös keskiviikkona ilta päättyi saleiluun. 🙂

Näyttökuva 2015-4-2 kello 14.26.17

Eilen tulin Joensuuhun pääsiäisen viettoon. Pitäisköhän mun huolestua kun valmentajiltakin tuli viestiä, että mun pitäisi hetkeksi nyt unohtaa fitness ja pitää hauskaa. 😀 😀 (Toki terveen järjen kanssa)  Ja pitäisi syödä ihan suklaamunakin. XD Hah. No katsotaan jos sitä uskaltautuis hetkeksi pois mun kuplasta. 🙂

Ainiin! Käykäähän täältä katsomassa tarjouspaketit kisakynsistä tai kynsistä muuten vaan! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *