Hae
Johanna Tolppola

Unelmista Totta

Tämä viikko on mennyt lomailessa ja kerron lomakuulumisia vähän myöhemmin. Nyt halusin teille kaikille kertoa kuinka innoisani olin kun viime viikon tiistaina mun postiluukusta tipahti uusin Fit-lehti.

Uusimmassa Fit-lehdessä on yhden sivun juttu musta ”Fitspiraatio”-osiossa. Tämä oli kyllä yksi unelmien täyttymys!

Ennen tätä mun elämäntapa muutosta lueskelin todella paljon ihmisten muutostarinoita lehdistä ja muistan kun juurikin Fit-lehdessä näitä aina aika-ajoin julkaistiin. Silloin sen hetkisen työkaverini kanssa aina vitsailin, että minusta tehdään vielä muutostarina tähän lehteen. Uskoppa vaan. Toki se oli silloin jo mun unlema, mutta en oikeasti uskonut, että se olisi ikimaailmassa mahdollista.

Nyt onkin ihana pysähtyä vaan hetkeksi juuri tähän hetkeen ja miettiä, että hitsi vie mikä matka tässä on takana ja mitä kaikkea on tapahtanut sen vitsailun jälkeen. Minä itse tein unelmistani totta. Oon todella kiitollinen koko mun lähipiirille ja valmentajille, mutta nyt haluan myös kiittää itseäni koko tästä matkasta.

Kiitos Johanna,

että päätit ottaa itseäsi niskasta kiinni ja rupesit muuttamaan elämäntapojasi.

Kiitos, että lukuisten epäonnistumisien jälkeenkin et heittänyt hanskoja tiskiin vaan aina sinnikkäästi aloitit alusta samalla päättäväisyydellä.

Kiitos, että jaksoit uskoa onnistumiseen vaikka moni uskoi toisin.

Kiitos, että olet uskaltanut tarttua hetkeen ja lähtenyt pois mukavuusalueeltasi ja saanut uusia mahtavia muistoja ja onnistumisia.

Kun mietin, että minkälainen ihminen olin ennen tätä kaikkea, niin rehellisesti sanottuna en tunnista itseäni. Olin nykyisen minäni vastakohta. Askel kerrallaan olen kulkenut matkaani tähän pisteeseen. Muutos ei tapahtunut hetkessä, ei edes vuodessa. Olen muuttunut niin ulkoisesti kuin sisäisesti ja muutos jatkuu edelleen. Tavoitteenani ei ole pelkästään esim. vuoden päästä nousta lavalle ja saada se pokaali kotiin vaan tavoitteenani on kasvaa ihmisenä ja kehittyä henkisesti ja toki fyysisesti. Tavoitteenani on nauttia arjesta ja elää hetkessä. Eniten olen onnellinen siitä, että rakastan terveellisiä elämäntapoja ja todella nautin juuri niistä asioista joita vanha minäni inhosi.  Jokaisen tulevan kilpailuni tavoitteena on viedä lavalle paras mahdollinen minä ja joka kerta se paras mahdollinen minä myös kehittyy.

Uskaltakaa unelmoida ja uskokaa itseenne, niin minäkin tein! <3

 11048640_10153471142946542_7431448883379529581_n

Näyttökuva 2015-4-2 kello 14.01.55

Ennen.

24

Kisoissa.

Näyttökuva 2015-2-16 kello 11.06.58

Nyt.

 

 

 

4 kommenttia

  1. Oona kirjoitti:

    WOW Johanna! todella mielettömän matkan olet tehnyt!oli hienoa nähdä sun haastattelu Fitissä!tuhat halausta ja hurraa huutoa.oot mielettömän upeassa kunnossa!
    terkuin,
    pikku Oona

  2. Sanna kirjoitti:

    Minkä verran sulle on tullut kisojen jälkeen painoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *