Hae
Johanna Tolppola

Tiimipäivä Tampereella sekä Saippuakuplia ja Tyynysotaa

Ihana viikonloppu takana! Pääsin taas lauantaina tiimin tyttöjen kanssa Tampereelle (Sori, että tytöttelen. :D). Itseasiassa ”tiimin tyttöjen” kanssa alkaa olla jo väärä ilmaisu, koska nämä tytöt ovat ennemminkin ystäviä kuin ainoastaan tiimiläisiä. <3

Lauantaina aamulla lähdettiin ajelemaan kohti Mansea ja minä olin lupautunut taas hoitamaan nämä kuskin hommat. Edelleen pidin sitä oikeana ratkaisuna, koska tytöillä on neljä viikkoa kisoihin ja uskon, että oltais oltu ojassa jo Keimolan kohdilla kun ensimmäinen munkki + kahvi -mainos astuu kohdalle.

d

Tampereelle saavuttua kipiteltiin kehonrakentajien mekkaan eli kuuluisaan susiluolaan; wolfille. Siellä aloitettiin miltei samantien tiimiläisten kanssa yhteiset treenit. Olin ajatellut, että treenaan olkapäitä mutta halukkaita oli niin paljon, että vaihdoin suosiolla olkapää/rinta-treeniin. Rintaahan en ole treenannut varmaan vuoteen joten nyt näin kaksi päivää treenin jälkeen voin sanoa, että joo-o kyllä treeni meni perille. Autolla ajaminen on aika hankalaa kun ei oikein vaihteita pysty vaihtamaan kunnolla. 😀 Eli treeni oli siis ihan hyvä. Aika rauhallinen treeni oli kyllä kyseessä, mutta silti todella tehokas.

Tästä suoraan alkoi sitten poseeraustunti. Musta tässä lajissa noita tunteja ei voi olla liikaa. Koko ajan löytää kehitettävää ja parannettavaa ihan samalla tavalla kuin fysiikassakin. Opin taas uusia juttuja ja hoksasin asioita joita mun pitää omassa esiintymisessä ottaa huomioon.

Treenien jälkeen vietiin viikon kamat hotelliin. Tai siis oikeasti yhden päivän kamat, mutta hotellin väki kyllä katsoi, että nämä tytöt ovat tulleet sitten pidemmäksikin aikaa. Oltiin tyttöjen kanssa yötä Koskikadun Cumuluksessa.

Treenien jälkeen jätin diettiläiset keräilemään itseään ja itse menin nauttimaan taivaallisen aterian FitWokkiin Mariannan kanssa. Mariannakin kilpailee samassa tiimissä ja sijoittui muuten viime SM-kisoissa kolmanneksi tai siis meille tiimiläisille hän on aina kilpailujen hopeamitallisti, koska oli samoilla pisteillä toiseksi tulleen mimmin kanssa. <3 Ruoka ja seura oli hyvää! Kiva oli vaihtaa niinsanottuja ”Offikuulumisia”.

b

Fitwok

Aterian jälkeen käytiin vielä pikakahvilla ja siitä jatkoin matkaa Mentaalivalmennukseen.

Halusin käydä purkamassa vähän ajatuksiani mentaalivalmentajan kanssa ja kyllä sieltä uusia ajatuksia ja ajatusmalleja jäi käteen. Niitä täytyy nyt vain työstää. Mun ongelma ei selvästi ole se etten tiedostaisi mun ”ongelmia” vaan enemmänkin se, että mun täytyy vaan osata luopua niistä ja opetella ajattelemaan toisin ja positiivisesti, eikä aina pelätä pahinta ja olla niin pirun ankara itselleni.

Illalla ei jaksettu lähteä hotellilta yhtään minnekkään. Käytiin vaan tyttöjen kanssa saunassa ja uimassa. ”Lievä” alemmuuskompleksi oli siellä saunan puolella kun meikäläinen oli siellä nejään  mimmin kanssa jotka kaikki kisaa 4 viikon päästä. Tyttöjen rasvaprosentit yhteen laskettuna on noin puolet vähemmän kuin mun nyt. Näin ainakin itse päättelin. 😀 No mutta motivaatiota ainakin seuraaviin treeneihin sai ihan mukavasti. 🙂

Illalla oltiin sitten tyynysotaa, puhalleltiin saippuakuplia ja saimme kuumaakin kuumemman tanssishown suoraan hotellihuoneeseen..tai sitten ei… tai no yksi näistä on totta ja sen jätän teille mielikuvituksen varaan. 😀 Muuten sitten Illalla juteliin ihan kaikkea, siis ihan kaikkea, niin pinnallisesta höpöhöpöjutuista todella syvällisiin keskusteluihin. Musta tuntui, että kaikki tutustuttiin nyt entistäkin paremmin toisiimme ja reissu lähensi meitä kaikkia. En voi kyllä kuvailla kunka kiitollinen oon näistä ihmisistä! Toivon että nää tytöt jää mun elämään lopullisesti. <3

a

Sunnuntaina aamulla mentiin aamiaiselle. Mä nautin kyllä mun hotelliaamiaisesta, mutta mimmit veteli omia ruokiaan kuten kunnon diettiläisen kuuluukin. 🙂

f

 

Aamiaisen jälkeen mentiin taas Wolfille ja siellä jatkettiin tiimipäivää. Meillä oli kisainfoa, posetreeniä ja kevään kisaajien kenraalit. Nousi kyllä kauhea kisakuume! Eniten itsetunnon päälle otti koko reissun aikana se kun meidät posetunnilla jaettiin ryhmiin: kevään kisaajat, syksyn kisaajat ja joskus kisaavat ja itse jouduin siihen”joskus kisaavat”-ryhmään, koska seuraavan kerran lavalle pitäisi nousta vasta 2016 keväällä. 🙂 Tytöillä kenraalit meni hyvin ja kaikki näytti aivan upealta! <3 Tiimipäivän aikana tutustuin myös muihinkin tiimiläisiin ja se on aina mukava saada uusia tuttavuuksia.

c

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *