Hae
Johanna Tolppola

Uusia Tuulia Meidän Perheessä

Viikonloppu taas takana ja se meni kyllä ihanan rauhallisissa tunnelmissa. Koko lauantain omistin mun perheelle. Olin isäni luona käytännössä koko päivän/illan ja siellä avattiin jo grillikausi. 😀 Velikin oli paikalla ja vietettiin oikein kunnon perhepäivä. Syötiin hyvin ja juteltiin kaikenlaista ja kuunneltiin musiikkia. Täytyy kyllää sanoa, että mulla on kyllä ihan huippuperhe. Nauroin taas ihan hulluna. Mun iskä on niin hauska. Harvalta isältä varmaan löytyy omalta soittolistalta mm. Asan Mä haluun olla hippi -biisi ja Petri Nygårdin Selvä Päivä. XD XD Tälläisiä iltoja pitäisi olla enemmän!

vvv

Sunnuntaina mentiin herra A:n kanssa kävelylle Pitkäkoskelle. Ilma oli mitä mainioin! Teki hyvää saada raitista ilmaa.

v

Päivällä mentiin salille tekemään treenit ja treenikin kulki hyvin. 🙂 

Sunnuntai-ilta menikin sitten tutkiskellen herra A:n uutta saliohjelmaa ja ruokavaliota. Herra A:kin aloitti nyt sitten treenaamaan ja syömään Jarin (Bullin) ohjeiden mukaan 16 viikon ohjelmalla. Laitettiin samalla aika uusiksi nuo lisäravinteet ja niihin saikin upotettua n. 200 € kahisevaa. Sanoin, että jo pelkästään noilla lisäravinteilla pitäisi se sixpäkki saada kesäksi. 😀 (Vaikkakin nyt aloitettiin siis kunnon bulkki eikä dietti. :D)

Tää herra A:n proggis antaa mullekin uutta energiaa treeneihin kun perheessä tapahtuu jotain uutta. 🙂 Vaikkakin ollaan jo pitkään yhdessä treenattu ja A:kin on aloittanut salilla käymisen ennen mua, niin silti musta on ihan huippua, että hänkin vie tän homman nyt uudelle tasolle.

Mitään isoja muutoksia tämä ei meidän arkeen aiheuta, koska A:kin on mittailut ruokia jo muutaman vuoden vaikkei ihan ”kirjaimellisesti” olekkaan mennyt. Ja omat ruuathan meillä on ollut jo ikuisuuden. 😀

vv

Käytiin myös Lidlissä hakemassa vähän bodyruokaa. 🙂

Sunnuntaina illalla tein kaikkia tyttöjen juttuja, mm. kasvonaamion Nimuen kuorinnalla ja laitoin sen jälkeen Nimuen c-vitamiinia vielä kirkastamaan ihoa. Nimuen hoitoja ja tuotteita voi ostaa Sulosta. Suosittelen tätä tuotesarjaa kyllä todella! Itsekkin tuhlaan näihin jonkin verran rahaa, mutta vaikka tuotteet ei ole sieltä halvimmasta päästä niin tämä panostus on kyllä ollut jokaisen euron arvoinen.

Uusi viikkokin alkoi mukavasti! Eilen olin treenaamassa Martinlaakson Fitness24Sevenissä olkapäitä ja selkää ja tänään taas pitkästä aikaa Satsissa treenaamassa jalkoja. Treeenit on delleen kulkenut hyvin, mutta yritän nyt saada vietyä nekin aivan uudelle tasolle. Halu kehittyä on mieletön! On niin monta osa-aluetta johon haluan ja tarvitsen lisää lihasta! Harmi vaan että se kehitys tapahtuu niin hitaasti. 😀 Noh. Onneksi on aikaakin. 🙂

vvvvv

Hyviä treenejä kaikille! <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *