Hae
Johanna Tolppola

4 Tunnin Yöunia Ja Treffikutsuja

Tää viikko on tähän asti mennyt aivan sumussa. Mulla on ollut tosi kova kiire ja oon ollut aika rikki koko viikon. En ole kerennyt syödä aina lounaita ja painanut menemään tuolla kylillä viimeistä päivää päivisin ja jopa öisin. Oon mennyt tällä viikolla sellasilla 4-5 h yöunilla, joka muille saattaa olla ihan normaalia mutta mä olen tottunut 8-9 h yöuniin viikollakin.  Silti mulla on kyllä ollut kiva viikko ja kiire on johtunut positiivisista asioista joten fiilis on ollut kumminkin mainio koko viikon.

Oon kaikki treenit tehnyt ihan normaalisti vaikka rikki oon ollutkin ja myönnän etten ihan sitä parasta itseäni ole saanut treeneihin tuotua, mutta pääasia että treenit oon tehnyt. Ruokavaliossa pysyminen tällä viikolla on ollut ”aika” haasteellista. Oon vähän antanut itseni lipsua tän rankan viikon takia. Mutta yritän nyt olla ajattelematta sitä liikaa. Tää on yksi viikko mun elämässä, joten ihan sama. Jos oisin dietillä niin tiedän, etten olis antanut itselleni lupaa lipsua mutta offilla menköön. Tunnustin kyllä valmentajalle asian. 😀

Tänään oli muuten väsymyksestä huolimatta hyvä treeni. Oli ihan huippua kun tein scottipenkissä haukkaa mutkatangolla ja yritin vääntää ihan failureen asti ja kun siihen pääsin niin joku tuntematon kundi tuli vaan auttaa ja teetätti pakkotoistoja. Hän auttoi mua muutamassa sarjassa ja kyllä se hapotti lihakset ihan eri tavalla! Oli niin siistii!!

Mua on muuten tällä viikolla pyydetty 2 kertaa myös treffeille. Selvästi on tullut kevät. Hauskinta tässä on se, että mua on koko mun elämän aikana pyydetty 4 kertaa treffeille. Ekan kerran vuosi sitten ja toisen kerran muutama kuukausi taka perin ja tällä viikolla sitten huimat kaksi kertaa. 😀  Tuli kyllä hyvä mieli. 🙂

Viikonloppuna aion ottaa vaan aika rauhassa. 🙂

Huippua viikonloppua kaikille!

m

Kahvin voimalla koko viikko

Näyttökuva 2015-3-13 kello 21.44.16

 

Nää kynnet kyl piristää kiireistä arkea. <3 (Detailde Beauty Nails)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *