Hae
Johanna Tolppola

Valmentajien Tapaaminen ja Ihana Viikonloppu

Viikonloppu meni mukavasti ja jotenkin todella hyvällä fiiliskellä.

Perjantaina en tehnyt mitään erikoista. Kävin vaan salilla treenaamassa ja illan otin ihan rennosti.

Lauantaina aamulla starttas matka kohti Tamperetta kummankin valmentajan luokse eli Jarin ja Harrin. Mukaan lähti tiimikaveri Carita, joka myös meni näyttämään kuntoa. Samaan aikaan oli Fitfarmin kilpailijoille järjestetty stailaus päivä, jossa käytiin läpi bikini ja body kilpailijoiden stailauksia. Itse osallistuin samaan viimekin vuonna ja silti tein omissa kisoissa muutaman aloittelijan virheen, joten koin kyllä tämän taas hyödylliseksi, koska hyvä näitä asioita on kerrata.

Olin vähän pelotellut koutseja jo kunnosta, koska kroppa kerää tosi paljon nesteitä edelleen. Nyt tosin siihenkin löytyi lääkärin ja sukurasitteen myötä syyt ja se helpotti omaa mieltä ja paljon. Enempää en halua tästä täällä kertoa, muuta kuin että nyt olen saanut tarvitsemani avun, jonka tulisi auttaa mun viimeaikoina olleisiin sairastumisiin, nesteiden keräykseen jne. Koutsit oli toki yhtä iloisia asiasta kuin minäkin ja sanoivatkin ettei mun tarvitse enää asioita stressata vaan nyt voin rauhallisin mielin keskittyä kehittymiseen.

Kunnosta sanottiin ettei ollut läheskään niin paha kuin edellisellä kerralla. Nesteitä kropassa ei siis ollut enää niin paljon kuin kuukausi takaperin ja kunnosta ei tarvitse nyt huolia muutenkaan vaan teen vain mitä käsketään niin kaikki sujuu hyvin. Oli kyllä ihana kuulla! Tulin tosi hyvälle mielelle tuosta kunnosta.

Ruokavalioon ja treeneihin ei nyt tehty vielä mitään muutoksia vaan samoilla mennään noin 1,5 kuukautta vielä ja katsotaan sen jälkeen mitä muutoksia tehdään. Yksi ainut muutos tehtiin mun välipalaan, että saan vaihdella välipalana mm. smoothien, questbarin tai kanasalaatin välillä. Ihan luksusta! Ihana oli, että valmentaja sanoi, että jos haluan niin voin käydä esim. salaattibaarissa kanasalaatilla. Itse olen pitänyt tätä ns. lipsumisena jos en ihan kaikkea mittaa, niin tämä oli ihan huippu juttu!

Reissu oli oikein onnistunut muutenkin. Jutskailtiin paljon kilpasiskon kanssa ja kiva oli jakaa ajatuksia. <3

Lauantaina illalla kävin treenaamassa herra A:n kanssa ja mentiin treenien jälkeen vielä mun lempiravintolaan syömään yhdessä ystäväni kanssa (Santa Fe). Pidin siis mun vapaa-aterian lauantaina. Oli  todella hauskaa! Naurettiin ihan vedet silmissä. Ruokakin oli taas kerran erinomaista vaikka syönkin aina saman aterian. 😀

Sunnuntaina kävin vaan treenaamassa ja en oikein muuta tehnyt, koska menin yövuoroon töihin. Ainiin, yllä herra A tarjoili mulle naistenpäivän kunniaksi aamupalan grammalleen ohjeiden mukaan sohvalle (ei sentään sänkyyn). 😀

kuva

Tää oli myös kiva yllätys kun ostin uusimman Body-lehden. Äiti ja Iskä mä oon lehdessä!! 😀 (tosi pienellä tosin)

Näyttökuva 2015-3-9 kello 20.06.12

 

 

 

4 kommenttia

 1. Mikko kirjoitti:

  Itselläkin lehti löytyy kaapista 🙂 Enään, kun olisi aikaa lukea sitä !

 2. Anna kirjoitti:

  Onks tuo nesteiden kertyminen kroppaan vakavaa kun olet puhunut sitä (paljon) aikaisemminkin? Eikö se lähde veden juomisella ja kuiduilla jos maha toimii oikein sekä et on tarpeeksi kuitenkin hyvää suolaa? Vai onko tuo taustalla oleva juttu vakava? Ei kai sentään mitään sydämmenvajaatoimintaa tai kilpirauhasen vajaatoiminta, näissä ole. Kuullut et saatta kertyy nestettä/turvotusta. Tai onks sun natrium/kalium arvot ja niiden suhde mitattu ja tarkastettu? Sä oot varmaan kokeillut aikasemmin jo esim luontaistuotekaupoissahan myydään niitä ”nesteenpoistajia” eli tuotteita mihin on lisätty oikein määrä oikeita suoloja&kivenaineita. Mut hyvä jos se on nyt hallinnassa ja tilanne rupee sullakin ”paranee”? Saitko siihen lääkkeellä avun? Mulla ku suvus kilpirauhasssairauksia ja kaikilla kerää helposti nestettä vaikka mitä tekis mut itellä ei kuitenkaan pitöis olla syy kilpparissa(ne arvot ok) mut suolaakin oon yrittänyt kokeilla käyttää(myös veteen lisättynä oikee määrä mut sitä en saa helposti alas)mut tuntuu et mikään ei auta. Vaikka maha ei ”pömpötä”mut muuten on hyvin pöhöttynyt olo. Mulla tää kans varsinkin kasvoiss myös.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Kiitos kommentista! 🙂 Olen käynyt asian takia lääkärissä ja mulle on annettu diagnoosi jota en halua blogissa sen enempää paljastaa. Olen saanut lääkkeet ja nyt katsotaan miten kroppa rupeaa reagoimaan tai rupeaako edes. 🙂 Syön suolaa 10g päivässä ja juon vettä 3-5 l päivässä. 🙂

   Nesteen poistajat ovat ehdoton ei, koska niillä voidaan vaan väkisin manipuloida nesteet pois kehosta mutta sen jälkeen keho voi kerätä jopa pahemmin nestettä kuin ennen nesteenpoistajia, koska menee ns. ”shokkiin”. Niitä en suosittele ollenkaan. 🙂

   Mullakin siis todella turvonnut olo ihan koko ajan, ihan sama syönkö, juonko vai mitä teen.

   Kannattaa kyllä käydä lääkärissä keskustelemassa, että mistä on kyse. Itse kävin Aavassa ja siellä oli tosi ammattitaitoinen henkilökunta. 🙂

   Yt,
   Johanna

 3. Anna kirjoitti:

  Kiitti itsellesi vastauksesta! Katoin aavan sivuja, teki vaikutuksen. Varmaan jos haluais yleiskatsauksen terveydestä piis lähtee eka ihan yleislääkärin vastaanotolle tai tiedätkö voiko hän sitten määrätä eteen päin jollekin tietylle erikoistuneelle lääkärille? Vai pitäiskö mun ihan suoraan osata päättää et meenko nyt endkrinologille et onks joku hormonipuolen hämminki tai esim mahalääkärille(gastroenterologia) jos epäilisin esim et kaikki lähtee suolistosta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *