Hae
Johanna Tolppola

600 toiston käsijumppa ja Joogaa

Pahoittelen blogihiljaisuutta. Nyt vaan ollut niin kiire viikko etten ole jaksanut ajatella mitään ylimääräistä. Oon myös viime viikolla käynyt pääni sisällä vaikka minkälaisia ajatuksia ja niistä kerron vähän myöhemmin.

Nyt pitää ihan muistella, että mitäs viime viikolla oikein tapahtuikaan.

Tiistaina heti aamulla klo 7 olin taas muutaman viikon tauon jälkeen mun pt:n Mikon kanssa treenaamassa. Sanoin hänelle, että en saa itse yläkroppaa kauhean kipeäksi ja halusin, että hän nyt vetää mulle  ihan tappotreenin. Mikko, kyllä sanoi ettei jokaisen treenin jälkeen voikkaan tulla kaikki paikat älyttömän kipeeksi ja kyllä ne treenit silti kehittää sitä fysiikkaa.

Vedettiin sitten hauikset ja ojentajat. Toistoja treenissä tuli yhteensä yli 600 eli oli todella rankka treeni. 😀 Tehtiin vain kaksi supersarjaa jossa ekassa superissa toistot meni 50 + 50, 40 + 40, 30 + 30, 20 + 20, 10 +10, jokaisella kierroksella lisättiin painoja. Toinen superi meni sitten ihan toisin päin eli siinä mentiin taas 10 + 10, 20 + 20, 30 + 30, 40 + 40, 50 + 50 ja jokaisella kierroksella vähennettiin painoja. Lopuksi tehtiin vielä rauhallisia toistoja hauikselle. Kädet meni kyllä aivan pumppiin ja kyllä seuraavien päivien aikana oli haasteellista käsiä nostaa ylös. 😀

Tiistaina illalla menin mun ystävän kanssa tutustumaan LetsGoCentreniin tuohon Rajatorppaan ja tehtiin siellä 30 minuutin pikajumppa olkapäille. Lyhyt mutta todella tehokas!

Puntin jälkeen mentiin vielä Joogaan. Jooga oli ihan kiva kokemus ja siinä juurikin se venyttelyosuus oli hyvä ja sen takia siihen halusinkin, mutta en ihan vielä ole vakuuttunut, että se on mun juttu. Pitää vielä kokeilla muuallakin ja antaa sille mahdollisuus. Aika moni nimittäin hehkuttaa sitä. 😀

Muina päivinä treenasin ihan vain kotisalilla eli Martinlaakson Fitness24Sevenissä. Tällä viikolla salitreenejä tulikin kuusi plus yksi jooga, koska tein siellä LetsGoCenterissä yhden ylimääräisen olkapääjumpan. Olkapäitä tulikin sitten jumpattua tällä viikolla kolme kertaa. Toivottavasti ne nyt vaan kasvais!

Torstaina pääsin pitkästä aikaa Suloon. Mulla oli varattuna aika ripsihuoltoon ja nyt kokeiltiin kaarevia ripsiä. Näistä tuli ihan mahtavat! Sosittelen lämpimästi. Ei tarvitse kauheasti meikkiä kun nämä on niin näyttävät. 🙂 Varatkaahan aika Sulosta omiin ripsiin tästä. facebookissakin heillä on paljon hyviä etuja, joten kannattaa käydä tykkäämässä. Sulon fb-sivu. 

Pidin viime viikolla myös yhden meditaatiohetken. Kisadietillä pidin meditaatiohetkiä aika useinkin ja nyt offilla ne on vähän jäänyt. Nyt sitten pitkästä aikaa menin makoilemaan infrapunapussiin ja meditoin. Teki hyvää! 🙂

Viikonloppuna pääsin myös Raakaruuan saloihin Itiksen tapahtumassa, jossa kävin moikkaamassa mm. Greenstreetin Ainoa (Aino Mäkelä) ja keskusteltiinkin hetki Raakaruuasta. Tapahtumassa oli myös paljon maistiasia mm. Leaderilta ja Puhdistamolta. Nam! Vaihdoin myös muutaman sanan tapahtuman juontajan, upean Karita Tykän kanssa, joka kertoi paikan päällä miten hänen arkiruokansa koostuu Raakaruuasta. Pitää varmasti itsekin ruveta harkitsemaan tätä Raakaruokaa, jotta voisin itsekkin näyttää vajaa nelikymppisenä samalta kuin Karita!

Viikonloppuna näin myös ystäviä ja ihana oli viettää aikaa ja jutella kaikesta. Haluan ehdottomasti vietää ystävien kanssa enemmän aikaa kuin edellisenä offi/kisakautena. Olen ehkä mennyt liikaa fitness edellä vaikka se onkin mulle prioriteetti 1 edelleen, mutta hauan, että mulla on myös mahdollisimman normaalia sosiallista elämää tässä rinnalla. 😀

Sunnuntaina illalla kävin leffassa katsomassa Luokkakokouksen. Mun mielestä se oli ihan viihdyttävä. 🙂

Energistä viikkoa kaikille!

ku

 

600 toiston käsitreenin jälkeistä pullistelua.

k

Ripset!! <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *