Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Puhdasta C-vitamiinia

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas + Caps

Nyt kun olen hieman sairastellut niin kiinnitin taas huomiota enemmän mun ruokavalioon ja noihin mun vitamiineihin. Normaalisti käytän aina säännöllisesti mulle suositeltuja vitamiineja mm. C-vitamiinia, Mangnesiumia jne.

Jostain syystä viimeisen kuukauden aikana en kumminkaan näitä ole syönyt ja kappas vaan siitä kuukaudesta olen ollut kaksi viikkoa kipeänä. Sattumaa vai ei? En tiedä, mutta onneksi Puhdas+ lähetti mulle nyt C-Vitamiinia ja Mangnesiumia kotiin asti muiden vitskujen lisäksi ja voitte olla aivan varma, että nyt palaan ruotuun myös näiden kanssa. Kiitos huolenpidosta Puhdas+Capseille!

Miksi sitten se C-vitamiini varsinkin on tärkeää urheilijalle?

No mm.

– C-vitamiinilisä vähentää flunssaan sairastumista ja sen kestoa. (Juuh ois ollut hyvä jos oisin vaan tehnyt niin kuin sanotaan ja oisin voinut päästä paljon helpommalla mun flunssassa).

– C-vitamiinilisä voi parantaa fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä noin 1000- 2000 mg annoksilla.

– C-vitamiini myös vahvistaa ja ylläpitää vastustuskykyä.

– C-vitamiinia käytetään myös lihassoluvaurioiden ja lihaskipeyden vähentämiseen.

Eli aika monta syytä siihen miksi mun nyt täytyy taas tsempata ja jatkaa tämän syömistä. 🙂  Nyt mulla on vielä mahtava uutuustuote, joka on markkinoidein puhtain C-vitamiini: Puhdas+ C-vitamiini-jauhe!

Niille joille tämä Puhdas+ on uusi tuttavuus, niin heidän tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita. Esimerkiksi tämä jauheena oleva C-vitamiini imeytyy erinomaisesti ja sopii myös herkkävatsaisille ja se sisältää vain C-vitamiinia – ei mitään muuta!

Heidän tuotteita voi ostaa mm. Life-myymälöistä sekä muistakin terveyden ja hyvinvoinnin liikkeistä.

puhdas_c-vitamiini200g

Kaupallinen yhteistyö: Puhdas + Caps

Yksi kommentti

  1. Janita kirjoitti:

    Nää on kyllä ihan parhaita tuotteita, itselläkin ahkerasti käytössä! 🙂

    http://sunseyes.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *