Hae
Johanna Tolppola

Nyt Kiitos Riittää

Nyt on sitten tämäkin viikko vietetty kotisohvalla. Juuri kun toivuin viikon flunssasta niin iski sitten seuraava pöpö tähän mimmiin.

Sunnuntai-iltana iski mulle joku vatsavirus, joka paheni päivä päivältä siihen pisteeseen, että keskiviikkona olin koko päivän ihan pois pelistä. Olin toki maanantain ja tiistain levännyt, koska vatsa oli ollut molempina päivinä kipeä ja kuvottava olo oli ollut ihan koko ajan. Keskiviikko aamuna oli jopa sellainen olo ennen aamupalaa, että hei nythän mä voisinkin ehkä uskaltautua töihin. No söin sitten aamupalan ja olo huononi radikaalisti.

Koko keskiviikko meni ihan mielettömän huonossa olossa. En saanut juotua enkä syötyä. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä en nukkunut ollenkaan vaan istuin suihkussa kun tuntui ettei mikään vaan auta oloon. Neljän aikaan aamulla Herra A nousi sängystä ylös ja tuli katsomaan mua kun makasin suihkun lattialla ja sain vaan itku kurkussa sanotuksi että nyt on lähettävä sairaalaan.

Herra A lähti viemään mua samantien Peijakseen ja siellä pääsin heti tiputukseen. Mulla oli kuume siinä 38 asteessa ja nestehukka. Olin tiputuksessa noin neljä tuntia ja onneksi olo tiputuksen myötä hieman helpotti ja mut päästettiin kotiin ja sovittiin lekurin kanssa, että jos olo taas huononee niin menen takaisin. Onnekseni olo ei enää mennyt noin pahaksi.

Nyt alkaa pikku hiljaa olo paranemaan. Eilen sain vähän itse juotua vettä ja syötyä mehujäätelöä (oli ainut minkä sain alas). Juuri ennen nukkumaan menoa sain teelusikalla syötyä vähän kaurapuuroa.

Tänään olo ollut jo kohtalaisen ok. Sain syötyä aamupalan melkein normaalisti mutta edelleenkään en ole mitään kunnon ruokaa saanut alas mutta suunta on onneksi oikea.

Toivon nyt todella, että tämän vuoden sairastelut olisi nyt sairastettu ja pääsisin pian normaaliin elämään taas kiinni eli töihin sekä treeneihin.

Toivottavasti teillä muilla on ollut mukavampi viikko. 🙂

kuva

 

2 kommenttia

  1. Katja kirjoitti:

    Täällä on kans oltu kipeänä koko viikko, nyt oon valmistautumassa viikon ainooseen työpäivään, joka onki siti ihan 8 tuntia pitkä 😀 mutta se mitä tulin sanomaan, niin oli, että jotain samankaltaista oli täälläkin; keskiviikko meni meinaan nukkuessa, edes vettä ei voinu juoda ilman, että tuli aivan hirvee olo! Muutenkin ton keskiviikon ajan oli sellanen olo, ku olis joku vuosituhannen krapula. Torstaina sain jo vähän syötyä, mutta silloinki vaan kuivaa sämpylää. 😀 josko sitä nyt olis parantunut jo ihan kokonaan, vaikka varmaan onkin puhti pois tän työpäivän jälkeen! Paranemisia sulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *