Hae
Johanna Tolppola

Fit-Lehden Kuvaukset ja Fitness Camp

Nyt tulee viimeviikon päivitys näin lievästi sanottuna myöhässä. 😀

Viime Sunnuntaihin asti olin edelleen treenaamatta, koska olen ollut flunsassa ja halusin nyt levätä kunnolla ettei mitään jälkitautia varmasti tule.

Keskiviikkona mulla oli Fit-lehteen haastattelu ja kuvaukset. Sinne tulee mun haastattelu ja kuva. Innolla odotan, että minkälainen siitä oikein tulee. 🙂 Oli ihan mieletön kokemus! Silloin kun aloitin tän oman projektin kauan ennen edes kisahaaveita, niin mulla oli tapana työkaverin kanssa lueskella fit-lehteä ja katsoa niitä elämänmuutostarinoita. Silloin aina vitsillä sanoin, että joku päivä musta tehdään juttu tuonne ja se oli silloin meistä todella hauskaa, koska se tuntui kummastakin täysin absurdilta ajatukselta.  Ihan uskomatonta, että nyt tämä haave toteutui. Toisaalta uskon sen vasta silloin kun sen itse konkreettisesti lehdessä nään. 😀 Kuvaukset oli Allerin omalla studiolla ja sinne oli kuvaustaustaksi valittu ihanan raikas pinkki. Sopi hyvin mun persoonaa. 🙂 Kuvaukset olivat hyvin tehokkaat ja sen jälkeen menin toimittajan kanssa kahville kertomaan koko elämäntarinani. Juttuahan riittäis vaikka kirjaksi asti mutta nyt on kyllä iso homma toimittajalla saada koostettua ne ydinkohdat yden sivun artikkeliin. 😀

Näyttökuva 2015-2-16 kello 11.06.58

Torstaina pääsin Lauttasaaren Hairspottiin. Värjättiin taas vähän hiuksia ja tehtiin tehohoitoa. Väristä tuli loistava ja hiuksista silkin pehmeät. 🙂 Kiitos! Jos on uusi kampaaja hakusessa niin suosittelen kyllä heitä!! Loistava palvelu ja työnjälki. www.hairspot.fi

Perjantaina käytiin Herra A:n kanssa katsomassa Fifty Shades Of Grey… Tykkäsin. 😀

Lauantaina lähdettiin kahden tiimiläisen (Emmin ja Caritan) kanssa kohti Lahtea. Meillä oli viikonloppu reissu edessä. Mentiin nimittäin IFBB:n Margret Gnarrin Fitness leirille. Leirin järjesti meidän liitto eli IFBB ja Fastikin oli ilmeisesti mukana järjestelyissä, koska saatiin Fastin uutuustuotteita testattavaks. 🙂

Leiri kesti kaksi päivää ja osallistujia oli noin 15. Eli hyvinkin intiimi leiri oli kyseessä. Opittiin paljon. Käytiin mm. läpi, miten Margret itse valmistautuu kisaan; mentaalinen puoli, treenit ja ruokavalio. Hän antoi paljon vinkkejä. Poseteltiin myös yhdessä sekä sunnuntaina vedettiin kunnon pepputreenit.

Käytiin aika tarkasti läpi Margretin ajatuksia off- ja kisakaudesta ja minkälaista ruokavaliota hän kummallakin kaudella suosii ja minkälaisia treenejä hän tekee. Niille kenelle hän on tuntematon niin hän on siis lajini ammattilaissarjan kisaaja ja maailmanmestari.

Pystyin joihinkin asioihin samaistumaan todella paljon. Hänkin on kamppailut painonsa kanssa ja hänelläkin on ollut huono itsetunto. Toivoa siis on myös minulla. 😀

Leirillä oli paljon jo entuudestaan tuttuja mimmejä mutta tutustuin taas uusiin ihmisiin ja oli ilo huomata miten kaikki oli todella mukavia ja helposti lähestyttäviä ihmisiä. 🙂

Näyttökuva 2015-2-17 kello 9.22.48

Näyttökuva 2015-2-15 kello 19.31.20

Lauantaista sunnuntaihin oltiin Neiti E:n ja Neiti C:n kanssa yötä Vierumäellä. Mentiin nukkumaan jo klo 22. Oltiin kaikki niin väsyneitä päivästä. Sunnuntaina oli tosiaan vielä toinen seminaaripäivä ja yhteiset treenit.

Diettaajilla eli Caritalla ja Emmillä aamu alkoi aamulenkillä ja itse tein ihan vähän kevyttä olkapääjumppaa.

Aamupalan jälkeen lähdettiin ajelemaan takaisin Lahteen. 

Seminaari starttasi yhteisellä peppujumpalla. Meidät jaettiin kahden hengen ryhmiin ja mentiin pisteeltä pisteelle ja jokaisella pisteellä tehtiin aina 3 x 10-15 toistoa. Olin ihan rikki treenin jälkeen, koska mulla oli pohjalla se 1,5 viikon treenitauko. Treenityyli poikkesi todella paljon mun nykyisestä treenistä. Tehtiin kiertohartjoittelua ja syke oli korkealla ihan koko treenin ajan. Olin ihan hiestä märkä. Oli ihan huippua treenata välillä näinkin eri tavalla ja nyt on paikat kipeenä. Huhhuh!

Sunnuntaina käytiin leiriläisten kanssa myös syömässä ja tutustuttiin enemmän. Kaikki oli todella ystävällisiä ja ihania ihmisiä. Olen niin onnellinen että haastoin taas itseni ja menin pois mukavuusalueeltani ja osallistuin leirille. Nyt oon niin iloinen!! 🙂

Näyttökuva 2015-2-15 kello 19.32.23

Näyttökuva 2015-2-15 kello 19.27.02

Tehtiin meidän matkasta myös tällainen vlogi-jakso. Antakaa anteeksi kuvan- ja äänenlaatu. 😀 Jos kovasti innostun näitä tekemään niin pitää hommata ihan kunnon pelit ja vehkeet mutta vielä ei ole suunnitelmissa tehdä näitä joka viikko. 🙂

Kiitokset Kuntokeskus K&M ja Lahden Body Club sekä kaikki ihanaiset naiset niin videolla kuin taustajoukoissa. 🙂 <3

JohanOnfitneksen ihka ensimmäinen Vlog, jakso 1

Tää viikko onkin taas kerran mennyt aika penkin alle, koska taas olen kipeänä. No mutta ei voi mitään. Toivotaan, että kun tämä on ohi niin sitten olen terve koko vuoden. 🙂

 

 

Yksi kommentti

  1. kika kirjoitti:

    Oot niin ihana tuossa videossa 🙂 Tykkäsin kovasti, toivottavasti tulee lisää videoita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *