Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Vuoden 2015 Kynsitrendit

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Varoitus! Nyt tulee niitä tyttöjen juttuja. 🙂 Oon nyt päässyt aivan uuteen maailmaan johon kuuluu timantteja, glitteriä, samettia, 3D koruja ja kaviaaria. Ja kaikki nämä vielä kynsissä!

Ennen kuin aloitin yhteistyön Detailed Beauty Nailsin kanssa mun mielikuvitus ja tietämys kynsistä rajoittui siihen perinteiseen ranskalaiseen manikyyriin. Nyt mulle on auennut uusi maailma joka yllättää mut joka kerta kun astun jalallani Kauppakeskus Kaaressa olevaan Detailed Beauty Nailsiin.

Inspiroiduin heidän työstään niin paljon, että halusin avata tätä verhoa teillekin jotta pääsette näkemään mitkä ne kynsitrendit vuodelle 2015 oikein ovat.

Kynsitrendit 2015

Folio-tekniikka

Foliolla tehdään koko kynnen peittäviä koristeita joissa on kiiltävä ihan foliomainen pinta. Folioita on vaikka minkälaisia ja minkä värisiä. Foliolla saa tehtyä myös ihania yksityiskohtia esim. koukeroita, viivoja tai kuvioita.

kuva 1

kuva 2

kuva 3

 

DSC_0144

DSC_0190

Sokeritekniikka

Sokeritekniikalla voidaan tehdä erilaisia koristeluita kynnen pinnalle, esim. kuvioita. Pinta on rosoinen niin kuin sokerikuorrutuksissa.  Ihan niin kuin vaikka munkissa. 🙂

kuva 2

Hiekkatekniikka

Hiekkatekniikka toimii samoin kuin sokeritekniikka mutta on tosiaan ihan sileän hiekan näköistä. Hiekka on vielä hienompi kuin sokeri, pinta jää hieman karheaksi “hiekkamaiseksi”.

kuva 4

kuva 2

Tässä on hiekka- ja foliotekniikkaa.

Vesimarmorointi

Vesimarmoroinnin avulla kynnelle voidaan tehdä koristeellisia monisävyisiä kuvioita. Itse kuvio tehdään veden päälle ja kynsi upotetaan sinne.

kuva 1

 

kuva 2

3D kynsikorut

Näitä on vaikka minkälaisia. Nämä ovat siis ihan oikeita koruja joita liimataan ja upotetaan rakennekynteen kiinni. Itselläni on ollut mm. sydän, kettingiä ja ankkuri ja ovat pysyneet kaikki kiinni ihan huoltoon saakka eli neljä viikkoa.

DSC_0157

DSC_0154

DSC_0159

kuva 4

p

Lävistettävät kynsikorut

Myös kynsiä voidaan lävistää. Korut siis lävistävät kynnen ja siihen saa kiinni esim. renkaan tai vastaavan korun.

Led

Tää on mun mielestä ihan huikea juttu! Kynteen saa kiinni ledvaloja jotka rupeaa vilkkumaan kun kännykästä laitetaan päälle NFC-toiminto  (near field communication).

Leimasin

On myös erilaisia leimasimia millä saa tehtyä vaikka minkälaista kuviota ja kuosia kynsiin.

kuva 5

DSC_0170

Akryylimaalaukset

Kynsiin voidaan maalata melkein mitä vaan. Toki pitää ottaa huomioon kynnen pieni pinta-ala mutta kynsiin voidaan tehdä paljon muutakin kuin perinteisiä kukkia vaikkakin ne ovat myös ihania!

Akvarellimaalaukset

Kynsiin voidaan nykyisin tehdä myös akvarellimaalauksia joissa saadaan tehtyä ns. ”oikean” maalauksen kanssa yhtäläisyyksiä. Akvarelli maalauksen lopputulos on pehmeämpi kuin akryylin.

kuva 2

kuva 1

3D akryylijauhe kuviointi

Vähän niin kuin muovailuvahaa. Ilmakovetteinen värijauhe. Kynnen päälle voidaan rakentaa miltei mitä vain.

Kynsikaviaari

Kynsikaviaari pitää sisällään sellaisia pieniä ns. ”helmen” tapaisia palloja joilla saadaan kynnen pinnasta elävä. Kaviaareja on vaikka minkä värisiä ja joihinkin kaviaareihin on yhdistetty useampaa väriä jolla saadaan todella uniikit kynnet.

k

DSC_0188

DSC_0186

Sametti pulveri

Niin kuin nimikin sanoo niin kyseessä on pulveri jonka avulla kynnen pnnasta saadaan saman näköinen ja saman tuntuinen kuin sametti. Nämä ovat olleet todella suosittuja mm. kuvauksissa ja vaikka gaalailloissa.

kuva 1

DSC_0149

DSC_0148

Liquid stone -korukivi

Liquid stone on korukivi joka on tehty paksusta nestegeelistä. Tulee 3D efekti.

kuva 3

Thermogel

Markkinoilla on myös väriä vaihtavia kynsilakkoja. Näitäkin on vaikka minkä sävyisiä. Kynnet vaihtavat väriä osuessaan kylmään ja kuumaan.

kuva 4

Normaalit geelilakat

Geelilakat ovat kestolakkoja jotka kovetetaan UV / Led valolla, super kiiltävät ja super kestävät normaaliin lakkaan verrattuna. Kiiltokin säilyy koko huoltoajan.

DSC_0198

Detailed Beauty Nailsillä on pitkä kokemus näitä eri tekniikoista ja heidän periaatteena onkin että jokaiselle asiakkaalle tehdään ihan uniikit kynnet. Jos asiakas haluaa jotakin ihan uutta ja juuri markkinoille tullutta tekniikkaa niin he ottavat aina uusista trendeistä selvää ja opettelevat juuri sen tekniikan millä asiakas haluaa kyntensä tehtävän. He ovat todella kokeilun haluisia ja suosittelen  heitä lämpimästi. Myös lyhyiin kynsiin pystyy tekemään vaikka minkälaisia kuvioita.

JohanOnfitness koodilla saatte kaikki -10% heidän norm. hintaisista palveluista (Uusi asiakas). Pääsette tutustumaan heidän verkkosivuihin tästä ja soittamalla voitte varata ajan kaikkein nopeiten: +358 45  3302033 

Heitä kannattaa seurata myös muissakin kanavissa. Niistä saa paljon inspiraatiota ja pääsette näkemään miten uskomattimia töitä he tekevätkään.

Detailed Beauty Nails / Facebook, Pinterest, Twitter ja Instagram 

 

Kirjoitus tehty yhteistyössä Detailed beauty Nailsin kanssa. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

5 kommenttia

 1. Minä kirjoitti:

  Aah miten ihania kynsiä! <3

 2. Carita kirjoitti:

  Vau, aika paljon mennyt kynsijutut eteen päin, en ole aiemmin edes kuullut suurimmasta osasta noita! Täytyy varmasti testata jossain vaiheessa 🙂

 3. Emilii kirjoitti:

  Voi vitsi, miten upeita! Juuri suunnittelen omia kisakynsiä ja sain näistä runsaasti ideoita! Sitäpaitsi sun omat kynnet on Instan perusteella aina aiiiiivan ihanat <3

 4. Eeva kirjoitti:

  Ihania juttuja! Kevätkynnet hakusessa:) …pitääpä goiglata kyseinen paikka!

 5. Kaisa kirjoitti:

  Upeita kynsiä! Noita ledejä olisi hauska testata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *