Hae
Johanna Tolppola

Terveisiä Sohvalta

Alkuviikko meni tosi hyvin! Sain hyvät treenit aikaiseksi tiistaina ja keskiviikkona. Tiistaina treenasin aamulla Satsissa ja keskiviikkona mun kotisalilla Fitness24Sevenissä. Kummatkin treenit oli tosi hyvät ja voimatsaot oli kohillaan koko treenit.

Loppuviikko menikin sitten kotisohvalla flunssassa. Torstaina mulla oli tosi kipeä olo jo töissä ja jätin tottakai treenit suosilla väliin. Torstai-iltana olo vaan paheni ja sitten perjantaina olinkin ihan petipotilaana. Kuumetta en ole mitannut mutta kurkku on ollut kipeä ja kauhea nuha.

Perjantaina lepäsin koko päivän, mutta illalla kävin vaan kynsihuollossa Kannelmäen Kaaren Detailed Beauty Nailsissä. Mun oli pakko päästä huoltoon, koska ensi viiko keskiviikkona mulla on yhdet kuvaukset joista kerron myöhemmin vähän lisää. 🙂

Kynsistä tuli aivan mahtavat. Sähkönsinistä foliokuviota ja paljon timantteja! <3 Muistattehan, että johanonfitness-alennuskoodilla saatte -10% alennusta norm.hintaista palveluista. Voitte varata ajan suoraan soittamalla:  045 3302033 

Lauantaina oli oli jo vähän parempi päivä, mutta edelleen kipeä olo. Katoin koko päivän taas vaan ohjelmia, mutta illalla kävin onnittelemassa kaveriani jolla oli 30-vuotis synttärit. En ollut paikalla kuin noin tunnin, koska olo vaati taas lepoa. Taas kerran oli ihana nähdä kavereita ja tuttavia. Kaikki oli niin tsemppaavia. Tuli tosi hyvä mieli! 🙂

Flunssan lisäksi tämä viikko ei ole mennyt ihan nappiin mm. syömisien kanssa koska ruoka ei ole vain maistunut. Olen juonut aika paljon smoothieita ja ollut syömättä oikeaa ruokaa. Niitä smoothieita saan hyvin alas, mutta ei ole yhtään tehnyt mieli mitään kunnon ruokaa. Toivotaan, että paranisin nyt nopeasti niin saisin ruokailutkin oikealle mallille. Tiedän, että ainakin maanantain ja tiistain oon vielä poissa treeneistä, koska edelleen olo on flunssainen.

Tänään aamulla oli pitkästä aikaa kunnon ”Johanna Hetki”. Tein aamupalaa ja lasi tippui lattialle ja meni sirpaleiksi, smoothie kaatui pöydälle ja kahvit levisi tarjottimelle. Ei mikään paras aamun aloitus. 😀

Toivottavasti teillä muilla on ollut mukavampi viikko! 🙂

kuva 1

kuva 2

kuva 3

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *