Hae
Johanna Tolppola

Fitfarmin Tiimipäivä

Nyt ”pienen” toipumisen jälkeen voisinkin kertoa miten Fitfarmin tiimipäivä oikein meni.

Lähdettiin kilpasiskojen kanssa viime lauantaina aamulla klo 8 ajelemaan kohti Tamperetta. Minä lupauduin kuskiksi. Lähinnä sen takia kun kaikki muut on kisadieetillä niin oman ja muiden turvallisuuden vuoksi koin, että on parempi, että minä ajan. 😀

Matka meni mukavasti kun vaihdettiin kuulumiset ja juteltiin diettikokemuksia. Selvennettäköön, että kyllä me jutellaan myös muistakin asioista, eikä olla pelkkiä fitnesshörhöjä. 😀  Oon kyllä aivan innoissani, että oon tutustunut näihin  henkilöihin joiden kanssa oon ihan samalla aaltopituudella. Näiden tyttöjen kanssa mun on helppo olla ja voin olla ihan oma itseni! 🙂

Tampereella oltiin siinä kymmenen maissa ja mentiin heti Fitfarmin toimistolle kuntotsekkiin. Niille keille tämä termi on uusi, niin kuntotsekeissä katsotaan sen hetkinen kunto jonka perusteella valmentajat tekevät mahdolliset muutokset esim. ruokavalioon ja treeneihin. Kuntotsekeissä ollaan aina alusvaatteisillaan tai biksuissa. Kuntotsekissä vastassa oli Valmentaja ja IFBB:n tuomari Samuli Koutajoki sekä molemmat mun valmentajat (Harri ja Jari). Ennen kuin edes kerkesin vaatteita riisumaan niin mulle jo ärähdettiin että voisin olla vähän itsevarmempi. Jep… Voisinhan mä. 😀 Tuomarin palaute oli, että pakaroissa on muotoa ja vaikka rasvaa on, niin lihas sieltä kyllä näkyy. (Hyvä! En siis oo ihan turhaa itteeni rääkänny kisojen jälkeen. :D). Muu palaute oli, että keho on tasapainoinen/sopusuhtainen jne. Omien valmentajien kommentit oli, että edelleenkään ei niitä kaloreita nosteta, koska tosiaan kroppa imee kaiken itseenä. Ei siis mikään hyvä uutinen.

Eli ihan ”hyvin” olen siis kisoista pullahtanut, mutta se on sellainen asia mille itse en valitettavatsi mitään voi. Nyt kun varmistui kisojen siirtokin niin se tarkoitti hyvästejä myös mahdolliselle kesäkunnolle. Kauhulla odotan miten isoja sitä ollaankaan sitten marraskuussa kun kisadietti pitäisi alkaa. Mutta joo, nyt tosiaan mun pitäisi lopettaa taas kerran stressaaminen painosta ja keskittyä vaan koviin treeneihin ja samalla jollain ihme konstilla kasvattaa pakaroiden lisäksi myös hyvä itsetunto. 😀

Kyllä koutsi sanoi, että vaikka oon pyöristynyt niin kyllä mulla lihaksien piirteet näkyy ja näytän aivan erillaiselta kuin ennen edellistä kisadiettiä. (Tää oli siivottu versio siitä. :D) Tää taisi olla myös eka kerta kun tapasin herra Bullin. Yleensä kuntotsekeissä tapaan aina Jari Mentulan. ;D Toisaalta tämä toi vaan tasapainoa meidän valmennussuhteeseen, koska Jari on tavannut aika monta Varista; Painnonnostaja Varis, epätoivoinen Varis, pelkkä Varis, jne.

Kuntotsekin jälkeen mentiin Wolfille valmistautumaan treeneihin. Lämmiteltiin hetki ja sitten tulikin jo aika kun meidät tiimiläiset jaettiin eri ryhmiin. Itse menin treenaamaan olkapäitä. Tunti vedettiin täysiä ja olkapäät kiitti.

Treenin jälkeen oli kahvitauko kilpasiskojen kanssa ja sitten mentiinkin yhteiselle poseeraustunnille. Olen käynyt yksinään treenaamassa poseerauksia aina kerran viikossa ja vaikka kisat nyt siirtyikin, niin aion jatkaa samaa käytäntöä. Tulepaahan asennot sitten paremmin kun oikeasti on käyttänyt aikaa niiden treenaamiseen. Poseeraustunti meni hyvin ja omia asentoja ei oikeastaan muokattu miltei lainkaan. Ainut parannusehdotus taisi olla, että pitäisi saada olkapäitä vähän rennommaksi. Poseerausvalmentaja myös sanoi, että mun olkapäät on kasvanu! JEE!!! Tunnin veti ihan mahtava Sirpa, jonka opeissa on aina ihana olla. Myös toinen valmentajista oli katsomassa tuntia, joka on tietenkin hyvä, että hekin saavat nähdä sen miten se esiintyminen luonnistuu.

Poseeraustunnin jälkeen vedettiin lounaat ja aloitettiin matka kohti Helsinkiä. Matka meni taas yhtä nopeasti kuin tultaessakin, koska juttua riitti. 🙂

Mukava tiimipäivä siis oli! 🙂

kuva 1

Suloon pääsin muuten viime perjantaina taas brassiin ja ripsiin. :)) Nää ripset!! <3

Varatkaahan oma aikanne täältä: http://www.hyvinvointisulo.fi/

kuva 2

Wolffilla tiimipäivässä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *