Hae
Johanna Tolppola

Ensimmäinen Videohaastatteluni

Taas yksi viikko takana ja niin paljon asioita, ohjelmaa ja mietteitä ettei ne kaikki yhteen päivitykseen edes mahdu. Sen takia aloitan nyt helpoimmasta eli mitä viikkoon kuului. Palaan sitten viikonloppuun myöhemmin. 🙂

Viikko meni normaalisti treenien parissa ja töitä tehdessä. Pääosin tein treenin Martinlaakson Fitness24Sevenissä, mutta kävin myös vieraissa: testasin Solanan ja yksi aamu kävin treenaamassa Satsissa.

Tiistaina pääsin taas pitkästä aikaa haastamaan itseni oikein kunnolla. Mua pyydettiin videohaastatteluun. Yksi opiskelijaryhmä tuotti talkshown, joka näytettiin livenä heidän verkkosivuilla  ja siinä haastateltiin Oona Tolppasta ja he halusivat siihen talkshown alkuun insertin jossa mua haastatellaan.

Haastattelu tehtiin Solanassa ja sen jälkeen he kuvasivat vielä vähän materiaalia kun treenasin. Mua ei ole aikaisemmin mihinkään haastateltu ja mua jännitti todella paljon! Jouduin todella menemään mun mukavuusalueen ulkopuolelle.

Muutama vuosi sitten lupasin itselleni, että tartun niihin kaikkiin tilaisuuksiin jossa pääsen hyppämään pois tältä mun mukavuusalueelta. 🙂 Haasatattelua itse en ole edes vielä nähnyt, mutta sen tiedän, että ainakin alussa mun ääni tärisi jännityksestä, joten aika kauhulla odotan, että minkälainen siitä loppujen lopuksi tuli. Toisaalta sillä ei tietenkään ole mitään merkitystä, koska kaikilla meillä on joskus se eka kerta ja tämä oli minun. 🙂 Laitan linkkiä kun sen saan ja jos uskallan. 😀

A

Torstaina treenasin tosiaan aamulla Satsilla ja oli ihan kiva pitkästä aikaa treenata aamulla. Yllättävän hyvin treeni menikin. Torstaina illalla kahvittelin ystävän kanssa ja vaihdettiin kuulumisia. 🙂

Näyttökuva 2015-1-25 kello 23.23.53

Näyttökuva 2015-1-25 kello 23.24.27

Perjantai oli treenivapaa päivä ja pääsin Suloon hoidettavaksi. 🙂 Mulla oli varattuna aika sokerointiin ja ripsihuoltoon. Sulosta lähti taas todella tyytyväinen asiakas kotiin perjantai-iltaa viettämään. <3 Kiitos Sulolle!

Näyttökuva 2015-1-25 kello 23.23.42

Perjantaina illalla ystäväpariskunta tuli kahville. Mukava oli nähdä pitkästä aikaa ja viettää hieman sosiaalista elämää.

Lauantaina oli sitten Fitfarmin tiimipävä josta kerron myöhemmin enemmän. Kiteytettynä voin sanoa että PALJON ajatuksia jäi päivän jälkeen pohdittavaksi. 🙂

Huippuviikkoa kaikille! 

Ps. Tän viikon herra A:n antama lempinimeni oli ”Hasseldoffer”. ;D 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *