Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Suomen Mestarin Käsittelyssä

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Viikkokooste 2/2

Perjantaina töiden jälkeen pääsin Suomen mestarin käsittelyyn! Joo kyllä! Suomen mestarin! Missäkö lajissa, No Rugbyn! Menin nimittäin Suloon hierottavaksi ja siellä koulutettuhieroja Anton hiero mun selkää, niskaa ja hartioita. Ne oli niin kipeet!! Ennen hierontaa katottiin vähän mun liikeratoja ja niissä ei onneksi sen kummempia rajotteita ole mutta sitten kun päästiin itse asiaan eli hierontaan niin kyllähän sieltä ”mukavia” jumeja löyty. Hieronta oli kyllä ihan taivaallinen. Tunsin kuinka veri lähti kiertämään ja paikat avautumaan. Hieronnan jälkeen piti ihan vähän aikaa keräillä itseäni että uskallan lähtee liikkeelle. 😀 Nyt kaikki vaan varaamaan aikaa! Suosittelen todella!

Anton tekee myös osteopatiaa. Osteopatian erikoisuutena on niin sanottujen nivellukkojen avaaminen. Jos sulla on esim. erilaisia kipuja, joiden syytä et tiedä, niin ostepaatti voi mm. auttaa niiden syiden selvittämisessä.
Osteopatia on erinomainen apu myös esim. liikerajoitteiden hoitoon, jos vaikka kyykyssä on vaikeuksia päästä tarpeeksi syvälle tai vaikka jostain syystä esim. fitness-lajeissa poseasennot ei luonnistu kunnolla. 🙂 Kaiken lisäksi Anton opiskelee myös fysioterapeutiksi.

 

Perjantaina illalla kävin kahvittelemassa kaverin luona. Kiva oli pitkästä aikaa vaihtaa kuulumisia. Illalla ystävä tuli yökylään ja jutskailtiin ja katottiin tv:tä koko ilta.

Lauantaina menin treenaamaan kaverin kanssa Myyrmäen MyFit salille. En ole aikaisemmin siellä käynyt mutta nyt lähdin kaverin kanssa sinne, koska hän käy aktiivisesti MyFitissä. Treenattiin yhdessä takareidet ja pakarat. Ai että treeni kulki hyvin ja polte oli kova! Huh! Oli kyllä hyvä vetää treenit yhdessä. 🙂

Treenin jälkeen menin kotiin päiväunille. Olin aivan rikki treenistä ja oisin halunnut olla kotona koko illan mutta Herra A pakotti mut leffaan. Noh, onneksi pakotti koska olihan se ihan kivaa leffassa käydä. Käytiin Sellon Finnkinossa katsomassa Vares. Tykkäsin! 🙂

Sunnuntaina mentiin A:n kanssa taas treenaamaan yhdessä Martsarin Fitness24Seveniin ja vedettiin yhdessä mun olkapäätreeni. Treeni koostuu aina kahdesta pitkästä sarjasta ja kahdesta lyhyestä. Olkapäät kiittää. 🙂

Päivällä kokkasin taas kahden viikon ruuat ja kokeilin uutta kanarespetiä. Ei olisi pitänyt, koska epäonnistuin ja siitä tuli pahaa ja nyt joudun 2 viikkoa syömään pahaa kanaa. 😀

Illalla kävin vielä tekemässä erillisen vatsatreenin Pitäjänmäen Satsilla. Samalla posettelin sekä venyttelin. 🙂

Eli aika kiire mutta kiva viikko takana! Tehdään tästä viikosta vieläkin kivempi! 

kuva 1

kuva-2

kuva 2

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

2 kommenttia

 1. Veera kirjoitti:

  Mistä noi niken trikoot on löytyneet? Makeet!

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   Nuo ylemmät on sportsdirectistä ja alimmaiset stadiumista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *