Hae
Johanna Tolppola

Viikkokoostetta

Viikkokooste 1/2

Viikko on hurahtanut taas todella nopeasti ohi. Pitää ihan hetki ihan miettiä, että mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuikaan.

No maanantaina olin ihan normaalisti Martinlaakson Fitness24Sevenissä treenaamassa yläkroppaa. Tarkemmin sanottuna haukkaa ja ojentajaa. Treenit on sujunutkin tosi hyvin ja oon saanut annettua kaikkeni salin puolella. Oon ottanut käyttöön myös jokaiseen treeniin treenin viimeistelijän eli jonkun ylimääräisen liikkeen joka viimeistelee treenin niin, että oikeasti olo on kaikkensa antanut.

Tiistaina pitkästä aikaa pääsin vetää treenit mun pt:n kanssa. Pidettiin pikku tauko yhteisistä treeneistä kun molempien kisat alkoi alkusyksystä painaa päälle ja sovittiin että nyt sit aloitetaan aktiivisesti taas treenaamaan yhdessä. Ennen treenejä viestiteltiinkin ja laitoin listan minkä sain Fitfarmin fyssarilta niistä liikkeistä mitä saan ja mitä en saa tehdä. Vähän jännitti että miten selkä kestää mutta hyvinhän se meni.

Olin ajatellut, että en yksin saa niin loppuun asti treenattua ja yhteiset treenit pt:n kanssa muistuttaa siitä, että mille sen treenaamisen pitäis tuntua. Vaikka olin aivan rikki treenin jälkeen niin oli positiivista huomata, että melkein yhtä rikki mä oon yksin vedettyjenkin treenien jälkeen. 🙂 Silti tykkään pt:n kanssa treenata, koska on kiva hetkeksi itse laittaa aivot vaan narikkaan ja tehdä mitä käsketään ja kun toinen on siinä piiskaamassa ja varmistamassa niin onhan se selvää, että saa esim. isompia painoja ladattua jne.

Keskiviikkona jätin salikamat tarkoituksella kotiin, koska pääsin töiden jälkeen vähän kaunistautumaan Lauttasaaren Hairspottiin. Multa värjättiin tukkaa hieman vaaleemmaksi ja otettiin kuivia latvoja pois. Oon tosi tyytyväinen uuteen väriin joka taittaa ihan vähän nyt hopeeseen. 🙂 Sain myös mukaani Hairspotin pipon. Kiitos taas hairspostin tiimille! <3 Pääsette varamaan heille aikaa tästä.

Torstaina menin töiden jälkeen taas saleilemaan ja silloin oli vuorossa olkapäitä ja selkää. Tämäkin treeni meni hyvin perille. 🙂

Mullahan on nykyisin olkapäätreenejä kaksi kertaa viikossa ja toisen niistä teen selkätreenin yhteydessä. Jos tällä ei olkapäät kasva niin ei sitten millään!

Kirjoitan huomenna koosteen viikonlopun ohjelmasta. 🙂

kuva 3

kuva 2

kuva 1

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *