Hae
Johanna Tolppola

Mustikkaa iholle

Siitä asti kun tutustuin Sulon ihaniin palveluihin ja tuotteisiin niin kuulin ensimmäistä kertaa suomeen saapuvasta Bernard Cassieren mustikkatuotesarjasta. Se miksi tästä itsekkin olin niin innoissani oli, se että Sulon työbtekijä oli ollut Ranskassa asti kehittämässä kyseistä sarjaa juurikin Suomalaiselle iholle sopivaksi.

Bernard Cassiere on rankalainen ammattikosmetiikasarja ja nyt pääsin testaamaan heidän uudistettua mustikkatuotesarjan muutamaa tuotetta. Sarjan tuotteet lupaavat mm. suojaavan ja rauhoittavan ihoa sekä parantavan ihon puolustuskykyä. Koko sarajan vaikuttavia ainesosia ovat tietenkin mustikka mutta myös lakka (tarkemmin lakkasiemenöljy).

Suomalaistenhan ihot yleensäkin ovat aika herkkiä ja omakin iho ärsyyntyy todella helposti oikeastaan ihan kaikesta; pakkanen, aurinko, vahvat tuotteet jne. Herkkä ihohan ei ole mikään ihotyyppi vaan ihon herkkyyttä voi ilmetä ihan kaikilla ihotyypeillä.

Bernard Cassiere on käyttänyt todella paljon aikaa tuotekehittelyyn ja herkälle iholle tarkoitettu Mustikka-tuotesarjan tarkoitus on helpottaa herkän ihon oireilua. Koko tuotesarja kyllä sopii ihan kaikille ihotyypeille.

Tuotesarjaan kuuluu mm. ihoa rauhoittava Mustikkamousse, Mustikka voide-naamio jota käytetään iltaisin, Mustikka kuorinta-naamio sekä Sicellar-vesi kasvojen ja silmänympärysihon puhdistukseen.

Itse testasin mustikkanaamiota/rasvaa sekä kuorintanaamiota. Tuotteet tuntuivat iholla hyvinkin miellyttäviltä ja tuoksu oli ihanan neutraali. Kuorinnan jälkeen iho tuntui sileämmältä ilman mitään punotusta. Mutikkanaamion jälkeen iho tuntui kimmoisalta ja kostealta. Yleensä uusien naamioiden jälkeen seuraavana päivänä minulla saattaa iho reagoida niin, että se punottaa ja on tullut ylimääräisiä näppylöitä, mutta näiden kahden tuotteen testauksen jälkeen iho tuntui hyvältä seuraavana päivänäkin. Suosittelen ehdottomasti ainakin testaamaan! Tuotteita voi ostaa esim. Sulosta. 🙂

Näyttökuva 2015-1-17 kello 17.59.29

Näyttökuva 2015-1-17 kello 17.59.45

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *