Hae
Johanna Tolppola

Mitä on tapahtunut viimeisen viikon aikana

Melkein viikon hiljaisuuden jälkeen pystyin taas palaamaan blogini pariin. Ukin poismenosta on kohta viikko ja oon käsitellyt asiaa mielessäni sekä myös muilla tavoin. Treenaaminen auttaa myös tähän. Vähäksi aikaa aivot narikkaan ja silloin voi keskittyä vain yhteen ja ainoaan asiaan.

kuva 4

Treenit olen viikon aikana tehnyt normaalisti ja ruokavaliossa pysytty valmentajan ohjeiden mukaan. Ruokavaliota taas hieman viilattiin, koska kroppa ei edelleenkään vastaanota hiilareita ihan niin kuin pitäisi. Vähennettiin hieman proteiinia ja lisättiin hyviä rasvoja ja hiilaria. Menen uusilla ohjeilla nyt vajaan kuukauden ja katsotaan miten kroppa reagoi.

kuva 1

Perjantaina allekirjoitin uuden Antidopingsopimuksen ja maksoin lisenssin. Eli tänäkin vuonna kuulun IFBB:hen ja kilpailen kyseisen liiton kilpailuissa ja tietenkin puhtaasti. 🙂

kuva 2

Viikonloppuna olin Jyväskylässä sukulaisteni luona ja koko reissu meni hyvin. Olihan se hieman vuoristorataa tunteiden kanssa; ilosta suruun jne mutta se teki hyvää koko perheelle.

kuva 3

Maanantai oli mulla vapaapäivä ja pääsin taas Detailed Beauty Nailsiin huollattamaan kynteni. Tuli taas aivan mielettömät! En ole kyllä ikinä omistanut näin makeita kynsiä mitä mulla on nyt viimeiset kuukauder ollu! Suosittelen! Lukijat saa myös -10 % alennuksen koodilla JohanOnFitness norm. hintaisista palveluista. Varatkaa vaan oma aika suoraan tästä: +358 45 3302033

kuva 8 kuva 7 kuva 6 kuva 5

Eilen illalla mulle tuli vähän outo/kipee olo ja söinkin kaiken maailman rohtoja. Tänään päivällä olo näytti jo vähän paremmalta mutta nyt mulle nous sitten kuume. :/ Ei kiva! Tää taas tietää taukoa treeneistä. Huoh. Tuntuu että koko ajan tulee vastoinkäymisiä mutta pitää yrittää pysyä positiivisena.  Onneksi kisoihin on kumminkin vielä aikaa. 🙂

Ihanaa viikkoa kaikille ja muistakaa olla onnelliasia arkisista pikku asioista. Niistä minkäkin opettelen nyt nauttimaan entistä enemmän!

kuva 9

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *