Hae
Johanna Tolppola

Vuosikatsaus 2014

Halusin itsekkin tehdä yhteenvedon kuluneesta vuodesta ja käyttää hyväkseni samalla tilaisuuden kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, ystäviä ja perhettä menneestä vuodesta.

 Kaivoin taas esiin viime vuoden tavoitteet ja nyt onkin hyvä pysähtyä hetkeksi katsomaan onko mitkä tavotteista toteutunut.

Vuoden 2014 tavoitteet olivat:

– Yksi ulkomaan matka

Check! Olin pääsin perheeni kanssa nauttimaan Joulukuun alussa Cran Canariasta. 🙂

IMG_3570

– Päästä kilpailemaan Bikini Fitneksen Sm-kilpailuissa (eli selvitä karsinnoista eteenpäin)

Valitettavasti tämä tavoite ei toteunut. Tavoite oli olla kuuden parhaan joukossa, mutta olin seitsemäs. Olin sijoituksesta kyllä onnellinen mutta tottakai se harmittaa etten päässyt kilpailemaan Suomen mestaruudesta.

kuva 4v

– Vetää treenit vieläkin tehokkaammin

Tämä kyllä onnistui! Treenasin pt:n kanssa 1-2 kertaa viikossa ja opin miltä sen treenaamisen pitää oikeasti tuntua.

kuva 2 (2)

– Olla sinut itsensä kanssa

Kisadietillä aloin pikku hiljaa pääsemään tähän tavoitteeseen, mutta todettakoon, että en usko että ikinä tulen olemaan täydellisen sinut itseni kanssa.

kuva2

– Tutustua vieläkin avoimemmin uusiin ihmisiin

Minusta olen päässyt tähänkin tavoitteeseen. Olen ollut innokas tutustumaan uusiin ihmisiin ja saanutkin uusia kavereita, ystäviä ja tuttavia kisaprojektin myötä ja niistä kaikista olen todella onnellinen! 🙂

kuva 2

– Höllätä / Opetella olla stressaamatta

En ole ihan täysin päässyt eroon, tästä stressaamisesta mutta suunta on oikea.

ripset

– Samoilla

Halusin viettää enemmän aikaa metsässä/ulkona ja rentoutua tätä kautta. Tavallaan olen päässyt tähän tavoitteeseen, koska kisadietillä vietin aikaa metsässä yli 120 tuntia. 😀 Lenkillä kylläkin mutta kummminkin metsässä. 😀 Rentoutumisen opin sitten vasta kisaviikolla kun aloitin aamukävelyt ulkona. Niitähän olen jatkanut edelleen ja ne on mahtava keino rentoutua.

kuva 4

– Oppia olemaan vertailematta itseä muihin

Voin ylpeästi sanoa, että tämän minä olen oppinut. En vertaile enää itseäni muihin, koska siitä ei ole mitään hyötyä. Kaikki me ollaan yksilöitä ja kaikilla meillä on omat vahvuudet. Vertaileminen vaan aiheuttaa turhaa stressiä. Tässä asiassa mua eniten auttoi vuoden aikana kilpasiskoni Anni!

kuva1

– Keskittyä tulevana syksynä kouluun oikein kunnolla

Öhöm.. Tähän en päässyt. 😀

– Venytellä kerran viikossa

No melkein kerran viikossa oon kyllä koko vuoden venytellyt.

kuva 3

Eli aika moneeseen tavoitteeseen olen päässyt. Muutama tavoite jäi saavuttamatta mutta eihän kaikki asiat aina menekään niin kuin suunnittelee ja haluaa.

kuva 2

Koko vuosi on ollut ihan huikea. Voin sanoa että jopa elämäni paras vuosi.

Olen oppinut ihan mielettömästi uusia asioita niin urheilusta, ravinnosta, hyvinvoinnista kuin omasta itsestäni.

Olen ajanut itseni äärimmilleen, tehnyt asioita joita en olisi ikinä kuvitellutkaan pystyväni tekemään ja selvinnyt sieltä voittajana. Vaikka en sitä voittopokaalia saanut kotiini niin voitin itseni ja samalla varmasti monta epäilijää. Terveisiä vaan niille koulukiusaajille jotka sai mut koulussa tuntemaan itseni huonoksi, mitättömäksi ja rumaksi.

Vuoden aikana epävarmasta ihmisestä on kasvanut urheilija. Urheilija jonka elämä koostuu aidosti terveellisistä elämäntavoista. Syön terveellisesti, liikun paljon, pidän huolta kehostani ja mielestäni. Rakastan sitä mitä teen ja en muuttaisi mitään. Kisaaminen on vain kirsikka tämän kakun päällä; ikimuistoinen hetki jonka ansioista olen saanut haastaa itseni äärirajoille ja en malta odottaa ensi vuotta!

10407957_10153099967471542_7773152240258197938_n

Kiitos

Kiitos kaikki yhteistyökumppanit, että olette tukeneet matkaani ja siitä että yhteinen matkamme vielä jatkuu! Sanat eivät riitä kuvaamaan kiitollisuuttani Sulo, Hairspot, Detailed Beauty Nails, New Organics ja Helsinki Kiropraktiikka! <3 . Kiitos myös kaikille muillekin yhteistyökumppaneille! 🙂

Kiitos ystävät ja perhe, että olette olleet läsnä ja auttaneet omalta osaltanne mua niinä vaikeina hetkinä kun jalka on painanut hieman enemmän ja siitä että olette jakaneet kanssani myös ne onnistumisen tunteet. Ilman teitä tämä olisi ollut varmasti rankempaa.

 Kiitos myös menneestä vuodesta kaikki tiimiläiset ja ex-tiimiläiset! Etenkin Anni ja Emmi! <3

 Kiitos kaikki tutut ja tuntemattomat jotka ovat lukeneet tätä blogia, kommentoineet ja uskaltaneet tulla juttelemaan. Teistä saan voimaa!

 Kiitän myös koko valmennustiimiäni taas yhdestä menneestä vuodesta. Tiimiltäni olen saanut tukea ja apua koko kisavuoden ajan niin poseerauksissa, kehonhuollossa, treeneistä ja kehittymisestä puhumattakaan. Ilman Fitfarmia en olisi ikinä päässyt pois entisestä elämästäni ja kaikki tämä olisi vain sellaista mistä en edes uskaltaisi haaveilla.

Tiimini on koostunut alan ammattilaisista ja uskon, että tällä hetkellä en voisi olla paremmissa käsissä. Tiimini pitää huolta ravinnostani, treeneistäni, poseerauksistani ja kehonhuollostani. Tiimistäni löytyy ammattilainen myös mentaalipuolelle.

Suurin kiitos kuuluu kumminkin Jarille (Jari Mentula), joka uskoi että musta on tähän. Koko vuoden aikana henkisesti kovin asia oli ikilaihduttajasta siirtyä rakennusvaiheeseen, jossa ruokaa piti oikeasti syödä ja paljon. Paino nousi ja välillä tuntui, että mitä ihmeessä se Jari oikein ajattelee, mutta hyvinhän se meni.  Valmentaja tsemppasi läpi vuoden ja jaksoi vielä kisaviikollakin vakuuttaa, että kyllä mun kannattaa sinne lavalle nousta. Koko vuoden aikana tiesin aina, että voin kääntyä valmentajan puoleen jos joku asia mietityttää.  Nyt on taas uudet haasteet edessä ja onneksi on ammattitaitoinen ja kärsivällinen valmentaja, joka jaksaa kuunnella Variksen krääkymistä. 🙂

kuva 4

 

Huomenna paljastan vuoden 2015 tavoitteet!

 Todella upeaa Uutta Vuotta 2015 kaikille!

 

imagesG9GWAVM2

Kuva: Google

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *