Hae
Johanna Tolppola

Arkeen Paluu

Paluu arkeen näin loman jälkeen ei sujunut niin kivuttomasti kuin olisin toivonut.

Maanantaina jo oli hieman outo olo mutta ajattelin sen johtuvan vaan väsymyksestä. Menin töiden jälkeen kumminkin treenaamaan ja treeni meni kyllä ihan pirun hyvin. Sain taas nosttetua painoja ja pääsin tekemään lantion nostoja tangolla taas sillä 110 kg:llä kuten edellisenä offikautenakin.

Tiistaina mulla oli aamulla tarkoitus mennä aamukävelylle, mutta mua sattui ylävatsaan niin paljon etten taaskaan pystynyt kävelemään suorassa. Jäin siis kotiin ja illalla menin käymään lekurissa. Mulla ylävatsassa taas pientä tulehdusta joka nosti hieman lämpöäkin. Sain vahvat lääkkeet mm. vatsahapposalpaajaa/suojaajaa ja vatsakipuun tarkoitettua tulehduskipulääkettä.

Tiistaina illalla lääkkeet ei vielä auttanut mutta keskiviikkona illalla olo rupes jo vähän helpottamaan. Torstaina aamulla oli sitten tullut taas takapakkia ja en koko päivään saanut syötyä yhtään mitään. Illalla sain alas väkisin valkuaista ja jauhelihaa. Ei kiva!

Torstaina mulla oli varattuna aika Hairspottiin! Ja aika kamalasta olosta huolimatta halusin ehdottomasti sinne mennä, etä saan tukan taas kuntoon viikonlopun juhlia varten. Ihana oli kyllä päästä taas hemmotteluun. Kirkastettiin väriä ja värjättiin tyvi. Kyllä taas keplaa! Kiitos Hairspot! <3

Treenien osalta tää viikko on jäänyt aika hiljaiseksi eli kai tää nyt sitten meni ns. kevennetystä viikosta. Tajusinkin juuri, että kalenterin mukaan kevennetty viikko ois pitänytkin olla jo viime viikolla. Mulla edellisenä offikautena ei ollenkaan ollut erikseen määrätty huiliviikkoja joten ne aika helposti unohtuu pitää. Tällä viikolla mulla tulee siis yhteensä ainoastaan 1-2 salitreeniä, koska viikonloppu on täynnä ohjelmaa ja melkein koko viikko meni toipilaana ollessa.

Tänään illalla tiedossa duunin pikkujoulut sekä kokkaamista Herra A:n juhliin joita vietetään huomenna lauantaina. Valmentajalta sain jopa luvan nauttia muutaman lasin kuohuvaa hyvällä omalla tunnolla. Siitä onkin 1,5 vuotta aikaa kun tää neiti on viimeksi ollut juhlimassa. 🙂

Seuratkaahan IG:ssä. Sinne päivittelen kuvia tiheämmin. 🙂 @johannavaris

kuva.PNG

Uus tukka. 🙂

Näyttökuva 2014-12-10 kello 15.34.01

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *