Hae
Johanna Tolppola

Lomakooste Osa 2

Mitä muuta lomaan kuuluikaan.. Auringon oton, treenaamisen ja syömisen lisäksi kyllä viikko-ohjelmaan kuului siis muutakin.

Käytiin esim. ihanalla rannalla jonka hiekka oli kuulema tuotu ympäri maailmaa. Siellä vähän otettiin aurinkoa ja veli oli ainut joka uskalsi mennä mereen uimaan. Musta se oli vaan aivan liian kylmää. Kyllä mä siellä kävin sentään varpaat kastelemassa. 😀

 

IMG_3674

IMG_3666

IMG_3665

IMG_3673

 

Käytiin yhtenä päivänä myös markkinoilla, jotka oli todella isot. Siellä oli sitten vaikka ja mitä mutta ainoa asia jonka ostin niin oli kuminauhaponnareita. 😀

Markkinoilta mentiin kahville ihanaan katukahvilaan ja söin ihan mielettömän herkkuannoksen; vohveleita ja jäätelöä. Nam!

 

IMG_3669

IMG_3670

IMG_3671

IMG_3672

 

Oltiin myös yksissä grillibileissä. Veljen kaveri oli perheineen samaan aikaan lomalla ja he järjestivät grillibileet/pikkujoulut heidän asunnollaan, jonka olivat vuokranneet. Oli muuten aika kiva kämppä. Oma uima-allaskin.

 

IMG_3659

IMG_3658

 

Muutamana päivänä käytiin ihan shoppailemassakin. Torstaina käytiin meidän lähellä olevassa kauppakeskuksessa ja sitten perjantaina lähdettiin bussilla ihan Las Palmasiin asti. Hypättiin väärään bussiin ja matka sinne kesti 1 h 45 min. Jos oltais menty oiekaasn bussiin niin matka ois kestänyt vaan tunnin. 😀 Onneks ei ollut kiire mihinkään ja tulipahan nähtyä monta paikallista pienempää kylää bussin ikkunasta.

Las Palmasissa kierrettiin ostoskatu joka oli koristeltu joulukoristein. Tuntui oudolta mennä siellä kesäsäässä ja ympärillä oli joulusomisteita. Kadulla oli liikkeitä mollemmin puolin. Kiersin varmaan kaikki liikkeet. 😀 Oli paljon kaikkee ihanaa mutta kumminkaan en sitten vaatteita ostanut. Hintataso oli aika samaa kuin suomessa. Kengät olu edullisempia ja toki muutama vaateliike oli selvästi suomen tasoa edullisempi.

 

DSC_6273

IMG_3652

 

Las Palmasissa shoppailun jälkeen mentiin kiertämään myös vanha kaupunki. Herra A toimi meidän turistioppaana ja kierrettiin vanhan kaupungin nähtävyydet. Paluumatkalla käytiin vielä yhdessä isossa kauppakeskuksessa.

 

IMG_3651

IMG_3650

IMG_3649

IMG_3648

IMG_3647

IMG_3646

IMG_3645

DSC_6292

 

Iskän kanssa piti ottaa ihan lomaselfie. 😀

 

IMG_3643

DSC_6297

 

Koko viikko oli kaikin puolin onnistunut. Harvoin sitä aikuisena pääsee viettämään kokonaista viikkoa isän kanssa tai saatikka oman veljen. Nauroin aina illallisilla niin paljon että mulla oli posket kipeenä nauramisesta. Oli niin hauskaa! Sain matkasta oikein superlatauksen positiivista energiaa. Matkan aikana tajusin kuinka huippu ihmisiä/perhe mulla onkaan ympärillä. Pitää vaan välillä katsoa ympärille eikä painaa aina sata lasissa menemään. Ei tässä voi olla muuta kun kiitollinen. <3

 

IMG_3491 

DSC_6193

DSC_6218

DSC_6188

DSC_6243

 

Tässä vähän koostetta mitä tuliaisia toin reissusta itselleni. Kauheasti en juttuja ostellut. Kenkiä nyt ostin neljät, koska ne oli vaan niin halpoja, n. 20-30 e / pari. Kenkiä oisin voinut ostaa joka kulmasta. Niitä oli vaikka miten ihania! Huh!

 

IMG_3741

 

Ostin myös vähän koruja, mm. ensi kisoihin kisakorvikset tai itse asiassa muutamat eri vaihtoehdot. Nekin makso vaan vajaa 4 e. Tykkään tosi paljon pitää isoja kaulakoruja yksinkertaisten paitojen kanssa ja suomessa ne maksaa aina joku 20-30 e, mutta nyt löysin kaksi ihanaa kaulakorua ja ne makso vaan n. 10 e / kpl.

 

IMG_3746

IMG_3747

IMG_3748

IMG_3749

IMG_3750

IMG_3751

IMG_3752

 

 

 

4 kommenttia

 1. saara kirjoitti:

  Hei! Aivan ihania lomakuvia. Luin joskus jostain että sulla oli polven kondromalasia. Miten se sinulla kuntoutua, mitä teit sen eteen/kanssa ja vaikuttaako vielä elämään ja treeniin? Itseäni mietityttää kovasti koska bikini fitness treenit olisi alkamassa toden teolla ja sain juuri diagnoosin ko. hommasta :/ olisi kiva jos voisit kertoa omista kokemuksista 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka,

   ei mulla ole kyllä kondromalasiaa todettu vaan mulla oli selän kanssa ongelmia ja polvissa on krepitaatio-oireet molemmissa nivelissä. Polvien ja selän suhteen mulla on nyt tosi monta liikettä kielletty mutta sit on kumminkin paljon sellaisia liikkeitä mitä saan ja voin tehdä ilman kipuja ja silti saan tosi hyvän tuntuman juuri sinne minne pitääkin. Kannattaa jutella oman lääkärin/fyssarin kanssa mutta uskon ettei tuo sinunkaan tapaus ole missään nimessä este vaan asia joka pitää vaan jokaisessa treenissä ottaa huomioon. 🙂 Itse koen ainakin että kyllähän ne treenit ja elämä olisi helpompaa ilman näitä vaivoja mutta niille en mahda mitään joten teen sitten vaikka tuplasti enemmän töitä että saan eri liikkeillä tarpeeksi tuntumaa alakroppaan. Varmasti pitkälti asennekysymys ja toki omaa fyssaria ja valmentajaa kannattaa kuunnella näissäkin tapauksissa. 🙂 Tsemppiä paljon ja laittele kommenttia että miten toipuminen edistyy ja miten saat itse treenattua. 🙂 Kiva kun kommentoit. 🙂

   Yt,
   Johanna

 2. Petra kirjoitti:

  Oijoi, toi musta kaulakoru on vaan mielettömän hieno! <3 Käy varmasti monenlaisen asun kanssa, arjessa ja juhlassa 😉

  Kuolaan täällä tota vohveliannosta… 🙂

  http://lungelady.blogspot.fi

  • johannavaris kirjoitti:

   Hih. Joo se oli ihana. Tänään vaan mulla oli se kaulassa niin piti kesken työpäivän ottaa pois ku paino liikaa. XD. Joo noi vohvelit oli pala taivasta. Ihmekkös nyt vaatteet kiristää. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *