Hae
Johanna Tolppola

Kirje ja FitFashionin bloggari-tapaaminen

Rakas ruokavaaka,

olemme viettäneet aikaa yhdessä nyt tiiviisti noin kolme vuotta. Näistä kolmesta vuodesta nämä viimeiset 1,5 vuotta olet ollut elämässäni joka kuukausi, joka viikko, joka päivä, itseasiassa joka ateria. Niin sinulle kuin minulle tekee varmasti todella hyvää olla toisistamme erossa nyt yksi viikko. Sitten osaamme taas ikävöidä ja arvostaa toisiamme paremmin! Olet opettanut minut hyvin ja pärjään varmasti ilman sinua yhden ainoan viikon. Ansiostasi olen oppinut tunnistamaan ateriakokoja ja pystyn pitämään huolen, että ateriakoot pysyvät järkevinä. Haluan kumminkin nyt nauttia lomastani ja tulen kyllä varmasti syömään sellaisia aterioita joista sinä hälyttäisit punaista, mutta lupaan että taas viikon päästä palaat elämääni ja tulemme taas olemaan yhdessä joka kuukausi, joka viikko, joka pävä ja joka aterialla.

Yt,

Ikuinen ystäväsi Johanna

Eli Nyt se sitten alkaa. Vihdoin. Ihka ”oikea” loma.

Viimeiset kaksi viikkoa oon painanut töitä ja treenejä ihan täysiä ja päivät on venynyt aika pitkiksi. Eilen olin Sulon bloggari-illassa kuuntelemassa tatuoinneista, vitamiineista sekä uudesta BC:n mustikkatuotesarjasta. Kerron siitä reissusta sitten erikseen vähän enemmän.

Tänään olin Fitfashionin bloggaritapaamisessa ja kiva oli tavata taas muitakin bloggareita. Päivitettiin vähän Fitfashionin suunnitelmia ja on todella mielenkiintoisia juttuja tulossa! 😉

Huomenna lähden viikoksi ulkomaille perheen kanssa. Tarkoitus on rentoutua, treenata, nauttia ulkoilmasta ja syödä hyvin. Oon viimeksi ollut lomalla niin ettei ole ruokavaaka kulkenut mukana niin 1,5 vuotta sitten. Tällä kertaa ruokavaaka jää siis kotiin, kuten edellä kirjoitetussa kirjeessä selviää.  🙂 Treenit pääsen vetämään normaalisti, koska hotellissa on onneksi sali.

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

20141018-Johanna Varis-143-Edit-Edit

Kuva: Vesa Marjanen, Meikki&Hiukset: Pia Rasmussen

kuva 4

Fitfashionin tapaamisesta.

 

kuva 1

kuva 5

kuva 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *