Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Glukosamiinia Selkävaivoihin

Kaupallinen yhteistyö: New Organics

Oon aloittanut syömään nyt uutta lisäravinnetta, jonka sain mun yhteistyökumppanilta New Organics:ilta. Tuote on Glukosamiini, joka on itseasiassa nyt mulle todella ajankohtainen. Mulla polvet narskuu ja selkäkin on reistaillut kuten moni lukija jo tietääkin. Uskon, että tämä uusi lisäravinne voi edesauttaa paranemisprosessia. Tämä Glukosamiini oli mulle ihan uusi juttu ja tässä on teillekin hieman lisätietoa mitä se oikein on.

Glukosamiini on rustojen, selän välilevyjen, nivelpintojen sekä nivelnesteen rakenneosa, jonka ansiosta rustot ovat joustavia ja kestäviä.  Glukosamiineja on myös mm. verisuonten seinämissä, silmissä, jänteissä jne. Glukosamiinit itsessään hidastavat rustokudoksen hajoamista, koska ne stimuloivat rustosoluja.

 Glukosamiinin perustarkoitus on suojata nivelrustoja rappeutumasta. Sitä on käytetty ihan ympäri maailmaa hoitona mm. iskiaksen oireisiin sekä muihinkin selkä- ja nivelvaivoihin. Glukosamiini lievittää niveltulehdusta ja pikku hiljaa pitkän ajan kuluessa se myös voi korjata rustovaurioita. Glukosamiinin ansioita myös tulehdus kipulääkkeitä voi ottaa vähemmän, koska se tehostaa niiden vaikutusta.

 Tässä Puhdas+ Capsin Glukosamiinissa on 400 mg puhdasta kasviperäistä glukosamiinia. Heidän tuotteet eivät sisällä ainesosia äyriäisistä ja sen takia sopii myös hyvin kasvissyöjille. Puhdas+ Capsin kaikki tuotteet ovat valmistettu Suomessa ja niissä ei ole mitään säilytys/täyteaineita.

 Tästä pääsette tutustumaan heidän muihinkin tuotteisiin, joita itse käytän päivittäin. http://www.puhdascaps.fi/

gl

Kaupallinen yhteistyö: New Organics

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *