Hae
Johanna Tolppola

Tiimipäivä ja Fitfarmin Pikkujoulut

Viikko mennyt taas nopsaa ohi. Tällä viikolla oon treenannut paljon yläkroppaa, koska selälle oon antanut ohjeiden mukaan lepoa. Aamut oon aloittanut normaaliin tapaan kevyillä aamukävelyillä.

Loppuviikosta kokeilin mille jalkojen treenaaminen tuntuu. Eli olin saanut valmentajilta ohjeeksi, että kun kaksi viikkoa täyttä lepoa tulee täyteen, niin testailen kaikki mahdolliset liikkeet ja niiden variaatiot ja kirjaan ylös mitä pystyn tekemään ja missä liikkeissä selässä tuntuu painetta/kipuilua. Ilokseni huomasin, että siellä oli paljon sellaisia liikkeitä mitä pystyn tekemään ilman selän kipuilua.  Sain onneksi myös sovittua, ettei mun tarvitse nyt kolmatta kertaa kolmen viikon sisällä mennä tapaamaan valmentajia vaan saan nyt ohjelmat sähköpostilla heti alkuviikosta. Mun pitää nyt sit heti ensimmäisen uuden jalkatreenin jälkeen lähettää raporttia mille se tuntuu jne ja tehdään heti muutoksia jos tarve vaatii.

Lauantaina lähdin neiti E:n kanssa ajelemaan kohti Tamperetta heti aamusta. Meillä oli edessä tiimipäivä ja tiimin pikkujoulut. Heti ekana mentiin Tampereella Fitfarmin toimistolle jossa neiti E meni kuntotsekkiin. Itse ilmoitin jo heti kärkeen Jarille, että minä en ole tulossa kuntotsekkiin. 😀 En kokenut sitä nyt tarpeelliseksi, koska olen nyt nähnyt valmentajaa tosi paljon ja me tiedetään mun kehityskohdat ja kisatkin on vasta syksyllä. 🙂

Tsekin jälkeen mentiin Wolfille ja klo 12 meillä alkoi tiimin yhteiset treenit. Itse olin käsiryhmässä ja siinä ryhmässä oli sen verran vähemmän porukkaa, että sain kyllä henkilökohtaista rääkkiä, koska koko ajan oli pt vieressä. Treenit meni tosi hyvin ja oli kyllä parhaimmat treenit mitä kisojen jälkeen oon vetänyt. Kyllä sitä nyt taas muistaa miten hemmetisti se oikeesti pitääkin sattua, että treeni menee kunnolla perille. Treenit perustu kiertoharjoitteluun ja tehtiin ekana kiertoharjoitteluna ojentajat ja ne kyllä tein aivan loppuun, koska viimeisenä liikkeenä viimeisellä kierroksella oli ojentajapunnerrus ja lopuksi en vaan päässyt enää sieltä ylös vaikka kuinka yritin. 😀  Ojentajien jälkeen vuorossa oli hauikset ja samalla systeemillä tehtiin nekin. Olin aivan rikki ja jouduinkin hieman puhaltelemaan treenin jälkeen. 😀 Kädet kiittää! Treenit veti tiimin pt:eistä Joonas Haapasari, Anton Ylipuranen ja Anna Välimäki. Kiitos kaikille vaan hyvästä treenistä. 🙂

Treenien jälkeen syötiin lounaat Wolfilla. On kyllä unelmien sali! Henkilökunta super ystävällistä. Siellä  voi huoletta lömittää omia ruokia ja mullekin lainasivat lautasta kun se oli jäänyt kotiin.

Kahdelta alkoi tiimin yhteinen poseeraustunti. Paljon uusia ihmisiä oli mukana ja hienoa oli tutustua tiimin uusiin jäseniin. Tällä kertaa asetelmat olivat muuttuneet ja itse olin ainut ”jo kilpaillut” poseeraustunnilla. Oli ihan outoa, koska itse muistan viime vuonna samoihin aikoihin olin tiimin poseeraustunnilla ensimmäisiä kertoja ja ihastelin siellä jo kisanneita ja silloin se oma haave tuntui niin kaukaiselta. Myönnän kyllä että silloin en edes voinut kuvitella, että joskus oikeasti tulen siellä lavalla seisomaan samalla tavalla kuin nuo ”jo kisanneet” täällä poseeraustunnilla.

On tässä iso askel otettu myös henkisesti eteenpäin, koska kaikkina edellisinä poseeraustunti kertoina kun posevalmentaja on puhunut mitä siellä lavalla tulee ottaa huomioon jne, niin olen ottanut ne aika kevyesti, koska jotenkin ihan loppuun asti en uskonut siihen, että oikeasti pääsen nousemaan lavalle. Nyt kun sen olen jo tehnyt ja tiedän, että se on mahdollista, niin kuuntelin aivan eri tavalla posevalmentajaa kuin ennen. Oli aika ahaa-elämys. 🙂 Poseeraustunti meni kyllä hyvin. Välillä vähän ”huijasin” eli jouduin hölläämään, koska selän takia en voinut pysyä poseasennoissa liian pitkään. Posevalmentaja onneksi tiesi tämän ja ei antanut noottia tästä. Oli myös kiva, että meidän yksi valmentajista oli mukana tunnilla antamassa myös vinkkejä. Poseeraustunnin veti siis meidän ihana Sirpa Lauttaanaho, joka on aina ihan mielettömän asiantunteva ja positiivinen. 🙂

Posetunnin jälkeen mentiin neiti E:n kanssa meidän hotelliin. Tai no kyseessä oli huoneisto, jonka olimme vuokranneet ja oli kyllä hyvä! Hyvälaatuinen huone, jossa oli paljon tilaa, oma keittiö jne. En kyllä Tampereella enää mene hotelliin vaan vuokraan jatkossakin aina tällaisen huoneiston. Siellä sitten laittauduttiin aika pikaisesti ja jatkettiin matkaa Sokos Hotelli Torniin. Siellä oli meidän tiimin pikkujoulut. Valmentajat pitivät puheita ja ohjelmassa oli standuppia. Ruokana oli mitäs muutakaan kun kanaa ja riisiä. 😀 Oltiin pikkujouluissa johkin kello kymmeneen ja sitten lähdettiin takasin huoneistoomme. Päätettiin, että oli sen verran terveelinen vapaa-ateria, että mentiin huoneistoon Ärrän kautta ja mukaan tarttui sämpylä ja karkkia. 😀 Pikkujoulut oli kyllä tosi ihanat ja oli mahtavaa vaihtaa kuulumisia tiimiläisten kanssa mutta myös tutustua uusiin ihmisiin. Sai kyllä nauraa vedet silmissä! Huippu päivä kaiken kaikkiaan!

Sunnuntaina aamulla menin kovasta väsymyksestä huolimatta aamukävelylle. Reippailin noin 30 minuuttia ja palasin sitten takaisin huoneistoon. Siellä syötiin rauhassa aamupalaa ja pakkailtiin tavaroita kasaan.

Klo 11 valmentaja oli järjestänyt mulle mahdollisuuden tavata meidän tiimin fyssarin Fitfarmin toimistolla ja siellä fyssari ja valmentaja mua jo odottikin. Valmentajan näin ihan vain ohimennen ja reilu tunti meni fyssarin juttusilla. Sain hyviä kotihoito-vinkkejä ja ohjeita lämmittelyyn. Hän myös vähän paineli selän lihaksia jotka oli aika jumissa. Hän laittaa heti alkuviikosta mun valmentajille yhteenvedon siitä mitä treeniohjelmissa tulee huomioida mun selän takia. On kyllä ihan mahtavaa, että tiimissä on tällaista osaamista ja kaikki otetaan kyllä huomioon.

Kotimatka meni hyvin ja juteltiin kaikkea maan ja taivaan väliltä neiti E:n kanssa. Ihan mahtavaa että tää laji on tuonut mulle taas uuden ystävän! <3

 

kuva 1 kopio

Toinen mun valmentajista; Harri Forsberg. 😀 Otettiin pikkujouluselfie. XD

kuva 3 kopio

kuva 4 kopio

Mä ja neiti E. 🙂

kuva 2 kopio

kuva 2

Sonja, Emmi ja minä. 🙂

kuva 3

Emmin ja Jutan kanssa! Huh. Jutta on ollut mun suurin inspiraatio aina!

kuva 4

Päästiin päävalmentajan kainaloon. 🙂 (kuvassa mun lisäkseni siis Sonja ja Jari Mentula)

kuva 1

Se kanaa ja riisiä pikkujouluissa ei ollut vitsi. 😀

kuva 5

Tiimiläisten kanssa. 

kuva 2

Sori tytöt! Mut tää kuvasrja oli vaan niin hyvä. Kuvaajanahan oli Vertti Harjuniemi. Hänestä löytyi myös hyvin taiteellinen puoli. 😀 Kuvassa ollaan meidän ihanan poseerausvalmentajan Sirpan kanssa. 

kuva 5

Lenkillä sunnuntai-aamuna. Ai väsyttää. 😀

kuva 1 kopio 2

kuva

Kävin laitattamassa upeat kynnet myös varpaisiin! Kiitos Detailed Beaauty Nails. http://www.detailnails.fi

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *