Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Nää Kynnet!

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Pääsin perjantaina hemmottelemaan itseäni taas Kauppakeskus Kaaren Detailed Beauty Nailsiin. Mulla oli varattuna aika kynsihuoltoon.

Kynnet oli säilynyt todella hyvin ja ois varmasti kestänyt vielä muutaman viikon hyvinä. Olimme silti varanneet mulle jo 3 viikon päähän tämän ensimmäisen huollon kun ei oikein voitu olla varmoja, että miten mä osaan olla näiden kanssa salilla jne. Mutta siis hyvin olin näköjään osannut olla. 😀

Näistä tuli taas kerran ihan mielettömät! Nyt on punasta väriä, timantteja, glitteriä ja niittejä! Huhhuh miten tarkkaa työtä!

Kannattaa ehdottomasti käydä ottamassa pikkujouluihin tai ihan muuten vaan. Nää on niin ihanat!

Saatte 10% alennuksen kun mainitsette JohanOnFitness varauksen yhteydessä. Alennus koskee normaalihintaisia palveluita. 🙂 Varauksen voitte tehdä suoraan soittamalla numeroon: 045 330 2033 / Detailed Beauty Nails

Rakennekynsien lisäksi siellä on paljon muitakin palveluita mm. kestopigmentointeja, geelilakkauksia jne! Kannattaa käydä tutustumassa heidän palveluihin heidän verkkosivuillaan: http://www.detailnails.fi/     Sieltä löytyy varmasti myös hyviä lahjaideoita pukinkonttiin!

Jos haluatte inspiraatiota niin suosittelen seuraamaan heitä FB:ssä, InstaGramissa sekä Twitterissä. Siellä on mm. Ihan mielettömiä kynsikuvia niistä kynsistä mitä he ovat asiakkailleen tehneet! Tässä linkki FB:hen ja tässä linkki IG:hen. (@detailedbeautynails) 

<3

10727740_663953367056217_1553806031_n 10731931_727990287280011_1946410466_n kuva 1 kuva 2 kuva 3

 

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *