Hae
Johanna Tolppola

Kuvaus Juttuja

Nyt ajattelin kirjotella vähän toissa viikonlopun kuulumisia. Näin lievästi ilmaistuna todella myöhässä. 😀

Lauantaina mulla oli sovittuna kuvaukset. Ystävä levitti heti aamusta mulle Jan Tanat (rusketus joka lähtee melkein pesussa. :D)  ja lähdettiinkin yhdessä meikkaukseen ja hiuksiin kallioon SP Salonkiin. Siellä mut meikkas todella ammattitaitoinen meikkaaja Pia Rasmussen. Siellä sitten vierähtikin muutama tunti ja sitten matka jatkui kohti sudiota. Studiolla mua oli vastassa kuvaaja Vesa Marjanen, joka oli kyllä todella ammattitaitoinen ja sai mut kyllä heti rennoksi. Ystävä oli mukana auttamassa ja meillä oli kyllä todella hauskaa niin kuvaajalla, mulla sekä ystävällä. 🙂 Siellä sitten vierähtikin muutama tunti.

Käykäähän tutustumassa Vesan verkkosivuihin ja tykkäämässä hänen fb-sivuista. Häneltä voi pyytää tarjousta erilaisista kuvauksista. Suosittelen! Verkkosivut: http://flaredlens.prosite.com   FB: https://www.facebook.com/VesaMarjanenPhotography

Tässä myös linkki Pian fb-sivuille. Jos on tarvetta todella ammattitaitoiselle meikkaajalle. 🙂  https://www.facebook.com/p.rasmussen04  

Illalla mentiin neiti H:n ja Herra A:n kanssa ravintolaan syömään. Söin kanasalaatin. NAM! Illalla katseltiin vaan telkkaria. 🙂

Sunnuntaina aamulenkin ja aamupalan jälkeen menin mun tiimikaverin kanssa I Love Me -messuille. Siellä oli kaikkea ihanaa! Mukaan tarttui uusi treenilaukku ja Questbar-patukoita. Käytiin myös kahvilla ja siinähän se päivä sitten menikin hyvässä seurassa.

Toissa viikon treenit mulla oli sellaiset, että tein 3 kertaa aamuaerobisen tyhjällä vatsalla, 1 kerran  kuntopiirinä jalkatreenin aamulla tyhjällä vatsalla sekä 4 kertaa perus salitreenin aina päivän päätteeksi.

20141018-Johanna Varis-054-Edit

kuva 6Näytän ihan lapselta ilman silmämeikkiä. XD

kuva 5Meikkauksen jälkeen. 🙂

kuva 5

kuva 9

kuva 1

kuva 8

kuva 1

kuva 2

kuva 3

kuva 10Neiti H, Herra A ja Minä! 🙂

 

 

 

2 kommenttia

 1. mari kirjoitti:

  Ompas kaunis meikki, osaispa itsekin tehdä just minun väritkin:)
  http://susirajanfitnessmimmi.blogspot.fi/
  -mari-

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos. Joo niin oli! itseänikin harmittaa kun en osaa meikata noin. 🙂 Nyt vaan pitäs harjotella. 🙂

   Yt,
   Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *